Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Μπακογιάννη για Τσίπρα: Επί πρωθυπουργίας του ήθελαν να κάνουν την Κάρπαθο δεύτερο Κανάβεραλ

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε ομιλία της στη Βουλή

Ντόρα Μπακογιάννη

Tον πρόσφατο αντιαμερικανισμό του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη, περιγράφοντας την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως την πιο φιλοαμερικανική που έχει περάσει από τη χώρα.

Είπε η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Καθημερινή»:

«Προφανώς ο κ. Τσίπρας θέλει να ξεχάσει ότι κυβέρνησε, είναι κάτι στο οποίο ταυτίζεται με την ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν η πιο φιλοαμερικανική κυβέρνηση που είχε ποτέ η Ελλάδα.

Η τοποθέτησή του για την Αλεξανδρούπολη και τις βάσεις ήταν μια έκπληξη για όποιον γνωρίζει τι διαπραγματευόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην εξουσία.

Επί πρωθυπουργίας του ο υπουργός και εταίρος του Πάνος Καμμένος συζητούσε η Κάρπαθος να λειτουργήσει σαν εναλλακτικό αεροδρόμιο του Κανάβεραλ.

Έχω την αίσθηση και το είπα και στη βουλή ότι ο κ. Τσίπρας κάνει μια προσπάθεια να αντιγράψει το 2012. Μόνο που δεν έχει καταλάβει ότι το 2012 δεν είναι 2022».

Διαβάστε επίσης

Ντόρα Μπακογιάννη: Το καλό και το κακό σενάριο για την Ουκρανική κρίση

Τσακαλώτος κατά Τσίπρα: «Χειρότερος από τον Μητσοτάκη στην επιλογή συμβούλων»

Η απλή αναλογική, το πανηγύρι ακυβερνησίας και οι δεύτερες εκλογές