ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ντόρα Μπακογιάννη, καταδικάζει με έντονο τρόπο την συμπεριφορά του Δημήτρη Κυριαζίδη εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, την ώρα που εξελισσόταν το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον κ. Κυριαζίδη, προσήλθε στη Βουλή και μετέβη στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για να προβεί σε δήλωση καταδίκης της συμπεριφοράς του.
“Θέλω ξεκάθαρα να καταδικάσω την φωνή που ακούστηκε από συνάδελφο της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, εναντίον της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Τέτοιες κουβέντες δεν μπορεί να λέγονται στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά και δεν μπορεί να λέγονται πουθενά.
Και παρότι η κυρία Κωνσταντοπούλου μπορεί να είναι όσο προκλητική θέλει απέναντι στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμείς δεν επιτρέπεται ποτέ να αντιδράσουμε με αυτό τον τρόπο” δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη.
Διαβάστε επίσης
Καλλιθέα: Άνδρας με τσεκούρι απειλούσε περαστικούς – Αναστάτωση στη Θησέως
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμπορικός πόλεμος: Η Κίνα επιβάλλει δασμούς-αντίποινα στο κραμβέλαιο και το χοιρινό κρέας του Καναδά
- Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον Καραλή για το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου
- Συρία: Ο αλ Σάρα κατηγορεί «ξένες δυνάμεις» πως θέλουν να «σύρουν την χώρα σε εμφύλιο»
- Κόντρα Μασκ με τον υπ. Εξωτερικών της Πολωνίας στο X για το Starlink στην Ουκρανία: «Ήσυχα, ανθρωπάκι»
