Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ. κατά Νίκου Παππά: «Η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών μας εξυβρίζει»

Επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά εξαπολύει η Ένωση Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας εγκαλώντας τον πως χρησιμοποιεί απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά των αστυνομικών.

Όπως λένε, «ο οποιοσδήποτε υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους αστυνομικούς δεν μας αγγίζει. Τουναντίον ίσως, να αποδεικνύει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας, αφού η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών συνεχίζει να μας εξυβρίζει. Το παράλογο είναι ότι ο υβριστής, ευρωβουλευτής κ.Νίκος ΠΑΠΠΑΣ, έπρεπε να εκπροσωπεί το λαό , λόγω της θέσης και της ιδιότητας του, και να μη εκφράζεται με υβριστικούς, ρατσιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους μαχόμενους αστυνομικούς».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ορισμένοι συνεχίζουν να έχουν ανεξήγητα απωθημένα και ρατσιστικές ιδεοληψίες για τους αστυνομικούς. Το απύθμενο μίσος τους για τους αστυνομικούς εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία. Με τον τρόπο αυτόν φρονούν ότι γίνονται αρεστοί , σε ποιους άραγε ;

Ο οποιοσδήποτε υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους αστυνομικούς δεν μας αγγίζει . Τουναντίον ίσως, να αποδεικνύει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας , αφού η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών συνεχίζει να μας εξυβρίζει. Το παράλογο είναι ότι ο υβριστής, ευρωβουλευτής κ. Νίκος ΠΑΠΠΑΣ, έπρεπε να εκπροσωπεί το λαό , λόγω της θέσης και της ιδιότητας του, και να μη εκφράζεται με υβριστικούς, ρατσιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους μαχόμενους αστυνομικούς.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και εκτελούμε το καθήκον μας.. Η επιβράβευση έρχεται από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, που είμαστε καθημερινά δίπλα τους για να τους παρέχουμε τη βοήθεια μας. Εμείς δεν κατηγοριοποιούμε σε ομάδες το συνάνθρωπο μας με κανένα κριτήριο. Υπερασπιζόμαστε και φυλάττομεν την πατρίδα μας, τα σύνορα μας, την ιστορία μας. Υπακούμε στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Αυτές τις αρχές πρεσβεύει η Ελληνική Αστυνομία και αυτές υπηρετούμε ως Έλληνες Αστυνομικοί.

Καλή δύναμη στο έργο μας για να παρέχουμε στους συμπολίτες μας το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος.
Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Γ. Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ»

Διαβάστε επίσης

Στους 2.500 έφτασαν οι έλεγχοι σε αιγιαλό και παραλίες – Ελέγχθηκαν 450 επιχειρήσεις – 14 σφραγίσεις

Κασσελάκης: Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προπαγάνδα πάνω στο χαμένο βιος των ανθρώπων, το CNN αποκαλύπτει

Εμπορικός πόλεμος Κίνας-ΕΕ: Το έξυπνο «όπλο» πέρα από τους δασμούς