• Πολιτική

    Αυγενάκης: «Εχω ασυλία», είπε ο πρώην υπουργός στον 22χρονο υπάλληλο που τον μήνυσε

    • NewsRoom
    Λευτέρης Αυγενάκης

    Λευτέρης Αυγενάκης


    «Εχω ασυλία». Αυτό είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον υπάλληλο του αεροδρομίου με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση, τον χτύπησε, τον απείλησε και το όλο περιστατικό οδήγησε στη διαγραφή του από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

    Φαίνεται ότι το επεισόδιο έχει κι άλλες διαστάσεις, κι όχι μόνο αυτές που έχουμε δει από το βίντεο που κυκλοφόρησε.

    Στην αναφορά της αστυνομίας τονίζεται: «Αναφέρεται ότι την 28/06/2024 και ώρα 10:15, αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αερολιμένα που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία πεζής περιπολίας, ενημερώθηκε από ιδιωτικό προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας του αερολιμένα ότι υφίσταται συμβάν μεταξύ επιβάτη και υπαλλήλων της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης ‘’…..’’ στη πύλη αναχώρησης Β3 της Intra Schengen περιοχής του αερολιμένα. Κατά την άφιξη του αστυνομικού στο σημείο, ο επιβάτης (α) (επ) ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ (Ον) Ελευθέριος  γεν. 18/07/1972, του απεύθυνε τον λόγο,λέγοντάς του «έχω ασυλία».

    Από εκεί κι έπειτα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεο που δείχνουν τον πρώην υπουργό να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να κλωτσάει καρέκλες ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες θα καταθέσουν τις ύβρεις και τις απειλές που άκουσαν από τον κ. Αυγενάκη.

    Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος υπάλληλος εταιρείας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, σε βάρος του οποίου ο  Λευτέρης Αυγενάκης  προκάλεσε βίαιο επεισόδιο, την περασμένη Παρασκευή, υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην υπουργού νωρίτερα σήμερα.

    Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

    Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο διώκονται κατ’ έγκληση, απαιτείται δηλαδή μήνυση από τον παθόντα.

    Ο νεαρός υπάλληλος είχε ενημερωθεί από τους αστυνομικούς που είχαν επέμβει στην υπόθεση την περασμένη Παρασκευή ότι είχε το δικαίωμα να κάνει μήνυση, εκείνος είχε επιφυλαχθεί για την άσκηση του δικαιώματός του και εν τέλει προχώρησε σήμερα στην υποβολή της έγκλησης.

    Διαβάστε επίσης:

    ΝΔ: Ανακοινώθηκε και επίσημα η διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από την ΚΟ του κόμματος
    Γλυκά Νερά: Ποιο είναι το ελληνικό drone SARISA που φέρεται να ευθύνεται για την φωτιά
    New York Times: Ο Τζο Μπάιντεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί- Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος
     



    ΣΧΟΛΙΑ