Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο καλεί εκτάκτως την Τρίτη στο Μαξίμου ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Έκτακτη σύγκληση του άτυπου κυβερνητικού Συμβουλίου αποφάσισε για την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας,  στον απόηχο των εξελίξεων στην Τουρκία με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μαξίμου, η συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 μμ στο Μαξίμου , θα έχει αντικείμενο όλες τις “τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις” και όχι αποκλειστικά την Τουρκία.

Στο συμβούλιο αναμένεται να συμμετέχουν οι κκ. Δραγασάκης, Τσακαλώτος, Κοτζιάς, Τζανακόπουλος, Παππάς καθώς και ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Αναφορικά με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι εξελίξεις παραμένουν ανησυχητικές, καθώς παρά την αισιοδοξία της κυβέρνησης η Τουρκία απειλεί να αναβαθμίσει το ζήτημα σε ένα σοβαρό νομικό και πολιτικό θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ ξανά με τις κατηγορίες κατά των δύο Έλληνων στρατιωτικών –  Τι ανέφερε η τουρκική κυβέρνηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «μεσάζων» Παπαδόπουλος είχε προειδοποιήσει με sms τον Καμμένο πως θα υπάρξει πρόβλημα αν έρθουν οι Σαουδάραβες!