• Πολιτική

    Αθηνά Λινού: Έστειλε δεύτερο εξώδικο στον Παύλο Πολάκη – Προανήγγειλε και αγωγές

    • NewsRoom
    Αθηνά Λινού, Παύλος Πολάκης

    Αθηνά Λινού, Παύλος Πολάκης


    «Θα ακολουθήσουν και αγωγές για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου. Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια», δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής, αν και δεν τον κατονομάζει.

    Η ανεξάρτητη βουλευτής Αθηνά Λινού, δήλωσε ότι έστειλε και δεύτερο εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, αν και δεν τον κατονομάζει, όταν το πρώτο το είχε στείλει τον Αύγουστο και ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι θα ακολουθήσουν αγωγές για τις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται.

    Η δήλωση της Αθηνάς Λινού:

    «Όπως είχα δεσμευτεί, όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου έχουν ξεκινήσει.

    Παραδόθηκε ήδη το δεύτερο εξώδικο και θα ακολουθήσουν οι αγωγές. Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια.

    Μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας – και κατά κύριο λόγο τα παιδιά που έχουν ανάγκη – για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς.

    Γιατί αυτήν την υποχρέωση έχω ως ιατρός, καθηγήτρια, βουλευτής και ευσυνείδητος πολίτης πάνω από όλα».

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΕΗ: Μεγάλο deal με Κοπελούζο και Σαμαρά για εξαγορά αιολικών πάρκων

    Εθνική Τράπεζα: Κοιτάει νέες επενδύσεις σε startups και πληροφορική – mononewsTV

    ΠΟΥ: Ολοένα και πιο προβληματική η χρήση των social media από τους εφήβους



    ΣΧΟΛΙΑ