• Πολιτική

    Αθηνά Λινού: Δημοσίευσε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το «Prolepsis» – «Συνεχίζω δικαστικά»

    • NewsRoom
    Αθηνά Λινού

    Αθηνά Λινού


    Αποφασισμένη να συνεχίσει δικαστικά με την υπόθεση των καταγγελιών εναντίον της για το Ινστιτούτο «Prolepsis» από τον Παύλο Πολάκη εμφανίστηκε με ανάρτησή της η Αθηνά Λινού, λίγη ώρα μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Μάλιστα, στην ανάρτησή της, η κα. Λινού παραθέτει τα έγγραφα της απόφασης που εξέδωσε η Μείζονα Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με την υπόθεσή της.

    Όπως αναφέρει η κ. Λινού, «οι αυτόκλητοι δικαστές και δημόσιοι κατήγοροι που δήθεν ενδιαφέρονται για τη νομιμότητα, πρέπει πάνω απ’ όλα να λάβουν υπόψη τους τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

    «Το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει να παρέμβει για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού, έχει ήδη αποφανθεί, και μάλιστα με την πιο σημαντική σύνθεσή του» υπογραμμίζει η κυρία Λινού, που νωρίτερα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα της, όπως ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

    «Νομικά, ηθικά και πολιτικά, το ζήτημα είναι απολύτως σαφές. Ας μπουν στον κόπο, έστω και τώρα, οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν την απόφαση 855/2017 από τη Μείζονα Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Συνεχίζω δικαστικά» καταλήγει.

    H ανάρτηση της κυρίας Λινού:

    «Oι αυτόκλητοι δικαστές και δημόσιοι κατήγοροι που δήθεν ενδιαφέρονται για τη νομιμότητα, πρέπει πάνω απ’ όλα να λάβουν υπόψη τους τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
    Το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ο κ. Πολάκης είχε ζητήσει να παρέμβει για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού, έχει ήδη αποφανθεί, και μάλιστα με την πιο σημαντική σύνθεσή του.
    Νομικά, ηθικά και πολιτικά, το ζήτημα είναι απολύτως σαφές. Ας μπουν στον κόπο, έστω και τώρα, οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν την απόφαση 855/2017 από τη Μείζονα Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Συνεχίζω δικαστικά.

    Διαβάστε επίσης

    Κασσελάκης: Δεν είμαι εισαγγελέας αλλά έπρεπε να είχαμε ερευνήσει κάποια πράγματα πριν βάλουμε στα ψηφοδέλτια τη Λινού

    ΣΥΡΙΖΑ για Λινού: Έχει υπογράψει τον κανονισμό της ΚΟ που λέει ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα

    Φάμελλος: Έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ