• Top Stories

    Το twitter τρολλάρει τον #Dr_Tsipras

    • NewsRoom


    Επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ,Donald Tusk, την προηγούμενη Πέμπτη. Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών την προηγούμενη Παρασκευή. Σύνοδος Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας τη Δευτέρα. 4ο Ανώτατο Συμβούλιο ελληνοτουρκικής συνεργασίας την Τρίτη. Και φυσικά το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος.

    Ο Πρωθυπουργός μας. Ο Αλέξης Τσίπρας. Την Τρίτη ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό τουρκικό πανεπιστήμιο(!). Το «İzmir Ekonomi Üniversitesi» ανταμείβει τον Τσίπρα για την αντοχή που υπέδειξε, όχι μόνο σε αυτό το πιεστικό και κουραστικό εξαήμερο, αλλά και για την αντοχή -και ίσως ανοχή- που επιδεικνύει καθ’ όλη την περίοδο που είναι Πρωθυπουργός. Άλλωστε, δεν είναι και εύκολο να διαχειρίζεσαι τόσες αποτυχίες.

    Από αυτή τη ανταμοιβή προς τον Αλέξη Τσίπρα δε θα μπορούσε να λείπει και το twitter που τον ανταμείβει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο:

    «Θα διδάσκει τα εξής μαθήματα: 1. Εισαγωγή στις καταλήψεις, 2. Εφαρμοσμένη διαπραγμάτευση, 3. Αγγλικά για αρχάριους», «Επίτιμος διδάκτωρ κλεισίματος τραπεζών», «Και οι Βούλγαροι θα τον κάνουν επίτιμο δρ διοίκησης επιχειρήσεων», είναι μόνο 3 από τα Top tweets.

    Δείτε παρακάτω τα υπόλοιπα Tweets:



    ΣΧΟΛΙΑ