ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο “άκυρο” του Αρείου Πάγου για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι για το κόμμα των Πρόδρομου Εμφιετζόγλου -Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Ομόφωνα η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος “έκοψε” τη συμμετοχή του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» στις εκλογές, αφού ακύρωσε και το όνομα και το έμβλημα του.
Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν προσφυγή του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.
Ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα.
Επιπλέον κρίθηκε πως το σύμβολο της « Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: Μπλόκο στα προϊόντα κάνναβης με ψυχοτρόπες ουσίες με νέα ΚΥΑ – Επιβεβαίωση Μononews
- Τα ισχυρά bids, η επιδρομή των γερμανικών «πάντσερς» στην METLEN, η μεγάλη σύγκρουση Κόπι – Καμπουρίδη, ο εξαφανισμένος Γιαννάκης Λαβράνος, η Λούλου Ζέιν αφεντικό της Naftomar, τι συμβαίνει στο ΜΜ με τον Χατζηδάκη και η top κίνηση Πιέρ
- Νίκος Χαρδαλιάς: Επενδύσεις άνω των 180 εκατ. ευρώ για το «The Greater Athens Region»
- Παπουτσάνης: Εστίαση στα επώνυμα προϊόντα – Στο ραντάρ και νέες εξαγορές
