Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Άρειος Πάγος: Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης του κόμματος Κασιδιάρη κατά τριών αρεοπαγιτών

Το κτήριο που στεγάζεται ο Αρειος Πάγος

Αρειος Πάγος

Δεν στοιχειοθετείται μεροληψία από τις 3 αρεοπαγίτισσες σε βάρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη έκρινε ομόφωνα η Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου και απέρριψε το αίτημα του να εξαιρεθούν τα 3 μέλη από τη σύνθεση που θα κρίνει εάν το  Εθνικό Κόμμα Έλληνες θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Στο αίτημα που υπέγραψε ο δηλωμένος ως νέος αρχηγός των Ελλήνων του Κασιδιάρη γινόταν αναφορά σε   δημοσιεύματα στα οποία υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι τρεις δικαστές συναντήθηκαν και ετοίμασαν,   προ διάσκεψης, το σκεπτικό της μη ανακήρυξης των Ελλήνων ως υποψήφιο κόμμα.

Ή Ολομέλεια του εκλογικού τμήματος έχει ήδη αρχίσει τη διάσκεψη της για να κρίνει εάν το κόμμα Κασιδιάρη και συνολικά τα 50 που δήλωσαν συμμετοχή, έχουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος.

Ήδη, από τις αποφάσεις επί των προσφύγων των προηγούμενων ημερών, είναι γνωστό ότι 3 εξ αυτών θα τεθούν εκτός εκλογικής διαδικασίας.

Αργά το βράδυ της 2ας Μαΐου (οπωσδήποτε πριν από τα μεσάνυχτα) αναμένεται η ανακήρυξη των κομμάτων.

Διαβάστε επίσης

Κόμμα Κασιδιάρη: Ζητά να εξαιρεθούν 3 δικαστές από το εκλογικό Τμήμα του Αρείου Πάγου

Άρειος Πάγος: Yλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων για το κόμμα Κασιδιάρη από τη ΝΔ – Δείτε το υπόμνημα