ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να αναιρεθεί η αθώωση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου για “εμπρηστική” ομιλία του στα γραφεία του κόμματος, ζητά αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από το αρμόδιο ποινικό τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Ο κ. Παναγιώτης Μπρακουμάτσος προτείνει την “εξαφάνιση” πρόσφατης απόφασης του Η’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία ο Νίκος Μιχαλολιάκος απηλλάγη, ομόφωνα και με τη σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, από την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος.
Η κατηγορία αφορούσε σε φράσεις από ομιλία που είχε πραγματοποιήσει ο κ.Μιχαλολιάκος πριν από χρόνια στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Αθηνών στην οδό Δηλιγιάννη, το περιεχόμενο της οποίας είχε θεωρηθεί αξιόποινο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Δασμοί ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά πλαίσια που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
- «Έμφραγμα» προκάλεσαν στο Blue Star Mykonos 220 επιβάτες από την Ικαρία που πήγαιναν Πειραιά, αλλά έκοψαν εισιτήρια για Σύρο
- Καιρός: Σκόνη, βροχές και 25 βαθμούς Κελσίου
- ΟΑΣΘ: Σε τροχιά ανανέωσης ο στόλος των λεωφορείων
