• Πολιτική

    Απόστολος Γκλέτσος: Χόρευε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο και ο Κασσελάκης τον χειροκροτούσε

    • NewsRoom
    Γκλέτσος

    Απόστολος Γκλέτσος


    Στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της μουσικής βραδιάς που διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Συνταξιούχων Ελλήνων Ηθοποιών «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά», αίσθηση δεν έκαναν μόνο οι ζεϊμπεκιές του Απόστολου Γκλέτσου .

    Αλλά και το χειροκρότημα που δέχθηκε από τον Κασσελάκη, τον οποίο ο πρώτο έχει επικρίνει για την πορεία του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται ο χορός του Απόστολου Γκλέτσου αλλά και η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ και την τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

    @georginasenka

    #μερακλιδες #αποστολοςγκλετσος #ζειμπεκικοτηςευδοκιας #κασσελακησ #συριζα #ηρωδειο_αθηνα #σινεμα #αφιερωμα

    ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgina Senka

    «Έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Μου το είπανε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα», είπε το πρωί της Τετάρτης ο Απόστολος Γκλέτσος στο Mega, ερωτηθείς για την παρουσία Κασσελάκη στο Ηρώδειο.

    «Ε μα τώρα, αν είναι δυνατόν, να μην χαιρετηθούμε;

    Γιατί να μην χαιρετηθούμε; Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση και να πούμε “γεια σου Στέφανε, γεια σου Απόστολε χάρηκα που σε είδα, γεια…”, δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρας Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε», συμπλήρωσε.

    Δείτε επίσης:

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ