Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νεοι κεραυνοί ΝΔ σε Μαξίμου (video)

Νεα δημοκρατία ΝΔ

Απάντηση στο βίντεο του Μαξίμου για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να δώσει, «με το ίδιο νόμισμα», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο νέο βίντεο της κυβέρνησης εμφανιζόταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε παλιές τους δηλώσεις για το θέμα με τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να κατηγορήσει τη ΝΔ πως έχει αλλάξει θέση για το ζήτημα.

«Αφού υπενθυμίσουμε στην Κυβέρνηση ότι είναι Κυβέρνηση κι ότι βρισκόμαστε στο 2018 ας της θυμίσουμε και δύο δηλώσεις που έγιναν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Τις έκαναν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και δείχνουν ότι το μόνον που τους συνδέει πλέον – εκτός από τις καρέκλες της εξουσίας – είναι το έλλειμμα του συναισθήματος της ντροπής».» αναφέρει η ΝΔ στη δική της απάντηση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε παρουσιάζεται ο κ. Τσίπρας, στο διάγγελμά του το Σάββατο, ο οποίος έκανε λόγο θέση της Ελλάδας που θα περιλαμβάνει μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, αλλά και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μιλώντας μπροστά σε στελέχη των ΑΝΕΛ δήλωσε πως δεν θα υποστηρίξει πρόταση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία.

«Τελικά ποια είναι η πρόταση της κυβέρνησης», αναρωτιέται η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για την ονομασία των Σκοπίων αυτή τη φορά με βίντεο