Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Απάντηση Καμμένου σε ΣΥΡΙΖΑ: Μη με προκαλείτε, θα δώσω βίντεο και μηνύματα

Με μία ανάρτηση στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με ανακοίνωσή του σχολίασε την συνέντευξη του άλλοτε κυβερνητικού εταίρου στην κυβέρνηση του 2015-2019 στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος στο εστιατόριο «The Restaurant by Pierre Balthazar» με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Κατά δήλωσή του όπως είπε στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στις 25 Ιουνίου 2015 δηλαδή την ημέρα του κρίσιμου Eurogroup μετά το ελληνικό δημοψήφισμα.

Όπως γράφει ο κ. Καμμένος «επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».

Διαβάστε επίσης:

ΠΝΟ: Συνάντηση Βαρβιτσιώτη – Τσικαλάκη για τα προβλήματα των Ελλήνων Ναυτικών 

Κεραμέως: Στόχος του ΥΠΕΣ η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πολίτη – Προτεραιότητα η υγεία

Συνάντηση Δένδια-Χριστοδουλίδη: Ελλάδα και Κύπρος υπήρξαν πάντοτε δυνάμεις σταθερότητας