Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απάντηση Φίλη σε Κυρίτση: Θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ στη Marfin

Νίκος Φίλης

Νίκος Φίλης, ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο Νίκος Φίλης «άδειασε» τον συνάδελφό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση, σχετικά με τις δηλώσεις του δεύτερου πως «δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ»

ο Νίκος Φίλης μιλώντας στην Έλλη Στάη, δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας ότι «εγώ θυμάμαι να υπάρχουν νεκροί από μολότοφ. Είναι η Marfin και ξέρω ότι δεν πιάστηκαν οι εγκληματίες. Είχαμε τρία θύματα».

Ο κ.Φίλης συνέχισε λέγοντας ότι υπήρξε τιμωρία μόνο για τους υπευθύνους της τράπεζας για τα ελλιπή μέτρα πυρασφάλειας στο κτίριο, στο οποίο βρήκαν φρικτό θάνατο τρεις εργαζόμενοι, εκ των οποίων η μία ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Στην ίδια συζήτηση, ο κ.Φίλης σημείωσε ότι οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα είναι στη διαδικασία της διαβούλευσης και ως εκ τούτου δεν χουν οριστικοποιηθεί .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ Πολάκη-Παπαγγελόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυναικείος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου με την παρατήρηση της Καββαδία