Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Γενική Επιθεωρήτρια, Μαρία Παπασπύρου!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στους χρήστες του Internet η ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωνε για τη συνάντησή του με την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κ. Παπασπύρου παρέδωσε αυτοπροσώπως στον πρωθυπουργό την ετήσια έκθεση της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης και την ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Ελέγχου και Επιθεωρήσεων. Η συνάντηση αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό και η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter.

Ωστόσο, παρά το τυπικό της συνάντησης, η είδηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των χρηστών των social media, καθώς το όνομα της κυρίας Παπασπύρου βρίσκεται συχνά στην πρώτη γραμμή της πολιτικής αντιπαράθεσης, λόγω της στάσης της απέναντι σε μια σειρά ζητημάτων. Η κ. Παπασπύρου, επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσωπο που ανήκει στον στενό κύκλο του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλου, έχει κατηγορηθεί ευθέως από την αντιπολίτευση πως λειτουργεί με βάση τις κομματικές της πεποιθήσεις, είτε προστατεύοντας στελέχη της κυβέρνησης, είτε λαμβάνοντας ενεργό μέλος σε οργανωμένες επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά κομματικών του αντιπάλων.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις: