Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αντιδράσεις από ΝΔ για υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που φωτογραφίζεται με υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού

Η σημαία της Νέας Δημοκρατίας ΝΔ

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ του Βασίλη Γλέζου, στελέχους του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα με παρουσία στα social media, όπου όπως φαίνεται αρέσκεται στα υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως σχολιάζει η ΝΔ, «προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του Πρωθυπουργού».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνουμε. Τον αφήνουμε στον βούρκο του» σημειώνει η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη συμμετοχή του κ.Βασίλη Γλέζου στο ψηφοδέλτιό του στις Κυκλάδες. Η υποψηφιότητά του προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται και για τα βρώμικα hashtag κατά του Πρωθυπουργού, τα οποία αναρτά και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, αυτό που ξέρουν όλοι: ότι πίσω από αυτά βρισκόταν το κόμμα του κ.Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνουμε. Τον αφήνουμε στον βούρκο του».

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα αργήσουν και πολύ οι εκλογές

Τσίπρας σε Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ να στηρίξουν τον διάλογο με την Τουρκία με δύο σαφείς κόκκινες γραμμές