ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καζάνι που βράζει φαίνεται ότι είναι για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόσκληση Κασσελάκη στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες μέσα στον Ιανουάριο.
Το βαρύ κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα αποτύπωσε η Έλενα Ακρίτα, η πρώτη βουλευτής που αντέδρασε στην πρόταση Κασσελάκη, καθώς με δημόσια ανάρτησή της το πρωί της Παρασκευής στο Facebook αναρωτήθηκε «Γιατί στις Σπέτσες;».
«Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο.
Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό» συμπληρώνει η κυρία Ακρίτα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε και στο e-mail που έστειλε εξ ονόματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη εκφράζοντας τη διαφωνία της με το ύφος της επιστολής.
Τζάκρη: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν σε ξενοδοχείο, μίλησα με όλους, δεν αντέδρασε κανείς
Στην αντίδραση της Έλενας Ακρίτα είχε απαντήσει νωρίτερα η η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία είπε ότι «είναι μια υπηρεσιακή επιστολή.
Το e-mail σε 142 λέξεις διευκρινίζει διαδικαστικά ζητήματα. Αν εξέλιπε η καλλιέπεια είναι εκ της φύσης της επιστολής, δεν είναι ότι μας τελείωσε το πουμαρό. Δεν μας λείπει η μάχη των εντυπώσεων από μια τέτοια επιστολή».
Η κυρία Τζάκρη υποστήριξε, επίσης, ότι «δεν υπήρξε καμία αντίδραση γιατί μίλησα με έναν προς έναν με όλους τους βουλευτές» προσθέτοντας ότι «οι περισσότερες συναντήσεις θα γίνουν στο σπίτι του κ. Κασσελάκη με δικά του έξοδα».
Αποκάλυψε, δε, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο που έχει κλειστεί από τον πρόεδρο και θα πληρωθεί από τον ίδιο. Οι διαδικασίες θα γίνουν στο σπίτι του. Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό».
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Χαρδαλιάς: Αυτό είναι το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Αττικής
Πιερρακάκης: Με αναδρομική ισχύ η εγκύκλιος για τις απουσίες μαθητών λόγω covid-19
Σκρέκας: Εντείνονται οι έλεγχοι για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ: Συνάντηση με Νετανιάχου και Ισαάκ Χέρτσογκ – Τι θα συζητηθεί
- Ένα φιλανθρωπικό Gala Όπερας στο Κολλέγιο Αθηνών, a night with a Star και η κοπή πίτας στην Q&R
- Καμπανάκι για κοκκύτη και ιλαρά – Τι έδειξε νέα μελέτη του ΕΟΔΥ για τα παιδιά, τα δύο προβλήματα
- Θοδωρής Λιβάνιος στο mononews: Αξιολόγηση κρατικών και αυτοδιοικητικών υπηρεσιών από τον υπολογιστή ή το κινητό
