Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Άννα Διαμαντοπούλου: Ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση «διακήρυξε» από τη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Άννα Διαμαντοπούλου

Άννα Διαμαντοπούλου

«Πιστεύω ακράδαντα σε μια αυτοδιοίκηση, αυτόνομη, ανεξάρτητη, με αποκεντρωμένες αποφάσεις και πόρους, με κοινωνικό έλεγχο, με σαφές πολιτικό πλαίσιο, κοντά στον πολίτη και κομματικά ακηδεμόνευτη», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Η υποψήφια για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ , πρόεσθεσε πως ενημέρωσε το δήμαρχο για τις δικές της θέσεις ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Η ίδια χαρακτήρισε  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη συζήτηση με τον κ. Αγγελούδη «αφενός για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης – της πόλης που μεγάλωσα, σπούδασα και πάντα έχω στη καρδιά μου-, αφετέρου γενικότερα για τα θέματα της αυτοδιοίκησης και τα τεράστια προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει- μας κατ’ όνομα αυτοδιοίκησης που ασφυκτιά κάτω από την εξάρτηση και τον έλεγχο της κεντρικής εξουσίας”».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Χειρουργός μπέρδεψε τα όργανα και αφαίρεσε το συκώτι αντί για τον σπλήνα – Ο ασθενής πέθανε

Πούτιν: Η Μόσχα θέλει να συνεχίσει να διοχετεύει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας

Υπουργείο Υγείας: Ζητά υγειονομικούς ελέγχους στα σχολεία με το πρώτο κουδούνι