• Πολιτική

    Ανοίγει γυμναστήριο ο Τάιλερ Μακμπέθ – Ιδρυσε την εταιρεία Barry’s Creece

    • NewsRoom

    Στο Κολωνάκι θα είναι το γυμναστήριο του Τάιλερ Μακμπέθ


    Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να μην ξέρει αν θα ξαναγίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, φαίνεται ότι με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα.

    Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση του Τάιλερ να συστήσει χθες την εταιρεία Barry’s Creece Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με τον ίδιο μοναδικό εταίρο και με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο… 1.000 ευρώ.

    Η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο των γυμναστηρίων, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι ο σύζυγος του Κασσελάκη θέλει να ανοίξει το δικό του γυμναστήριο που θα έχει και πιλάτες, γιόγκα, αεροβική κ.λπ.

    Εδρα της εταιρείας ορίστηκε η οδός Λεβέντη 5, εκεί δηλαδή που βρίσκεται το σπίτι του ζευγαριού, η πολυτελής μεζονέτα των 250 τ.μ. που αγοράστηκε πρόσφατα. Οπως αναφέρεται: «Η εταιρική χρήση είναι δωδεκάμηνης διάρκειας. Κατ’ εξαίρεση η πρώτη εταιρική χρήση αρχίζει από την καταχώριση της πράξης σύστασης της Εταιρείας στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και λήγει την 31/12/2024».

    Το γυμναστήριο που θα ανοίξει ο Τάιλερ Μακμπέθ θα είναι στο Κολωνάκι και φιλοδοξεί να προσελκύσει καλή πελατεία, από την περιοχή και όχι μόνο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Barry’s είναι μια αλυσίδα γυμναστηρίων που έχει ζωή 26 ετών κι έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες.

    Διαβάστε επίσης:

    ΠΑΣΟΚ: Ποιοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν, αναλυτικός οδηγός για τη διαδικασία
    Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυστηροποίηση των ποινών για την παραμέληση ανηλίκων και για οπλοκατοχή στους νέους – Σχεδόν 20.000 νέες προσλήψεις το 2025
    Novo Nordisk: Γιατί το Wegovy ρίχνει τις μετοχές της ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας



    ΣΧΟΛΙΑ