Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Άγγελος Τσέκερης (πρώην διευθυντής Αυγής): «Αφού ξέρει ο αδερφός Κασσελάκης ότι τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνονταν με μαύρο χρήμα, πάω πάσο»

Άγγελος Τσέκερης

Άγγελος Τσέκερης

Απάντηση έδωσε ο πρώην διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης, στους υπαινιγμούς που άφησε για την περίοδο Τσίπρα ο Στέλιος Κασσελάκης, αδελφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε λόγο για  «μαύρο/ασπρο χρήμα που στήριζε το κόμμα και γι’ αυτό το λόγο τα κομματικά ΜΜΕ πληρώνονταν».

Σε δική του ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Τσέκερης τονίζει, σε ειρωνικό τόνο:

«Αφού το ξέρει ο αδερφός Κασσελάκης ότι τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνονταν με μαύρο χρήμα, πάω πάσο. Μένω ήσυχος που η ηθικοποίηση, η διαφάνεια και η λογοδοσία περί τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στα στιβαρά χέρια και υπό την άγρυπνη φροντίδα της οικογένειας Κασσελακη. Εκπλήσσομαι θετικά για το γεγονός ότι το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου έχει τόσο καθαρή εικόνα για τα οικονομικά του κόμματος, τόσο τα πριν, όσο και τα μετά, την ώρα που η ΠΓ δεν έχει ενημερωθεί πόσες προσλήψεις έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο και με τι μισθούς».

«Και επειδή ακούω ότι ο αδερφός του Προέδρου έχει στην διάθεσή του και γραφείο στον 7ο της Κουμουνδούρου, μένω ακόμα πιο ήσυχος. Και ας μην ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει εκεί» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Ολοκληρώθηκε η γαμήλια τελετή στα Χανιά – Δύο προσαγωγές για προσπάθεια λήψης εικόνων με drone

Ανδρουλάκης: Να αποτελέσει παρελθόν η πολιτική που έχει οδηγήσει στην παρακμή τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας

Δημήτρης Παπαστεργίου: Συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου με αιχμή το Gov.gr Wallet