• Πολιτική

    Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Με «σημαία» τη 2η θέση του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ρίχνει βέλη στην κυβέρνηση

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης ομιλίας του στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης ομιλίας του στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ)


    «Το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα πια σε όλες τις δημοσκοπήσεις» και «ο επόμενος στόχος του είναι να γίνει πρώτο, απέναντι σε μια κυβέρνηση που πριν από ένα χρόνο πήρε νωπή λαϊκή εντολή και έχει αποτύχει παταγωδώς», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα της ΔΕΘ.

    «Είναι ανάγκη το εθνικό στρατηγικό, προοδευτικό πρόγραμμα που πρότεινα να είναι με τη βοήθεια του λαού το επόμενο κυβερνητικό πρόγραμμα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος», σημείωσε , απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ,  ενώ τάχθηκε υπέρ της πολιτικής αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξαναμπεί πρωταγωνιστικά στο πολιτικό σκηνικό και να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά μιας ισχυρής κυβερνητικής.

    «Πώς μπορεί να γίνει η μεγάλη Κεντροαριστερά; Στο παρασκήνιο; Με συμφωνίες κορυφής; Με μεθοδεύσεις; Με παλιούς πρωταγωνιστές που όταν έχαναν την υπουργική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ την έψαχναν σε άλλα κόμματα;» αναρωτήθηκε.

    Σχετικά με τα σενάρια περί κοινών ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα να παραμείνει πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης και παρατήρησε πως αυτά τα διακινούν εκείνοι που θέλουν να διασωθούν οι ίδιοι.

    Χαρακτήρισε «το πιο σύντομο ανέκδοτο» το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

    Σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα με την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα είπε ότι «θα πάμε στις εσωκομματικές εκλογές ενωτικά χωρίς αποκλεισμούς».

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΛΣΤΑΤ: Σε ανοδική πορεία η επιβατική κίνηση στα λιμάνια της χώρας – Αυξήθηκε κατά 11%

    Αυξάνονται Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, επίδομα στέγασης και επίδομα παιδιού

    Πυροσβεστική: Άνοιξε η πλατφόρμα myPyrasfaleiaLive – Πώς θα κλείσετε ραντεβού



    ΣΧΟΛΙΑ