• Πολιτική

    Ανδρουλάκης για τη συνάντηση με Γερουλάνο: Υπήρχε «κοινή γλώσσα συνεννόησης»

    • NewsRoom
    Νίκος Ανδρουλάκης - ΠΑΣΟΚ

    Νίκος Ανδρουλάκης


    Την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα της Κυριακής, εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ενώ άφησε αιχμές κατά του Χάρη Δούκα για τη δήλωσή του πως το 70% των ψηφοφόρων της προηγούμενης  ζήτησε αλλαγή Προέδρου

    «Η εσωκομματική μάχη έγινε σε πλάισιο πολιτικού πολιτισμού και σοβαρότητας και νομίζω ότι αυτή είναι κι η προίκα του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Ως προς την αναφορά του Χάρη Δούκα ότι «το 70% ψήφισε αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ», απάντησε ότι «το 70% ψήφισε άλλους συνυποψηφίους μου, όμως την Κυριακή αυτή το 100% θα ψηφίσει ανάμεσα σε μένα και τον κύριο Δούκα. Αυτά λένε τα μαθηματικά κι ως μηχανικοί πρέπει να τα ξέρουμε καλά».

    Επίσης, ενημέρωσε πως η συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο πήγε εξαιρετικά, καθώς υπήρχε «κοινή γλώσσα συνεννόησης», όπως είπε.

    «Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν σε έναν σημαντικό τομέα μας στη Βουλή, στα Οικονομικά, υπεύθυνος για το μεγάλο χρηματοδοτικό εργαλείο του Ταμείου Ανάκαμψης, και είμαι σίγουρος θα συνεργαστούμε ακόμα πιο δυνατά, γιατί ο στόχος μας είναι να βρούμε τον τρόπο να εκφράσουμε τις νέες προσδοκίες του κόσμου, χωρίς τα λάθη του χθες».

    Παράλληλα, εστίασε στην ενότητα που επικρατεί στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας «αιχμές» για την ενότητα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με τον πρώτο να βρίσκεται «σε σύγχυση» και τη δεύτερη να μην μπορεί «να γιορτάσει μαζί τα 50 χρόνια», επισημαίνοντας ότι η «πράσινη» παράταξη έχει μια ιστορική ευκαιρία για το καλό της πατρίδας.

    Προσέθεσε ότι θα συναντηθεί με όλους τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας ότι την επόμενη μέρα θα βρίσκονται όλοι μαζί με κοινές αγωνίες και μακριά από «παζάρια».

    Διαβάστε επίσης:

    Στέφανος Κασσελάκης: Να παραιτηθεί η Ράνια Σβίγκου για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες μου

    Δούκας σε Γερουλάνο: Θα σε στήριζα, αν ήσουν στον β’ γύρο

    Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών: Με σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής κεφαλαιαγοράς η νέα σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής



    ΣΧΟΛΙΑ