Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη: Αποσύρει τη μήνυση ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Λευτέρης Αυγενάκης,υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Λευτέρης Αυγενάκης, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ανατροπή στην υπόθεση Αυγενάκη και του επεισοδίου με υπάλληλο του αεροδρομίου. Ο υπάλληλος με τον οποίο τσακώθηκε ο πρώην υπουργός και φέρεται να τον χτύπησε και να τον εξύβρισε, απέσυρε την μήνυμα που είχε καταθέσει.

Ο ίδιος δημοσιοποίησε το όνομά του και αναφέρθηκε με δήλωσή του για το περιστατικό τονίζοντας ότι στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας δεν υπήρξε ούτε σωματική βλάβη, ούτε ξυλοδαρμός ούτε λιποθυμία αλλά μία ένταση από μεριάς του βουλευτή εξαιτίας της απώλειας της πτήσης.

Κατόπιν δε της ειλικρινούς συγγνώμης του πρώην Υπουργού προς τον ίδιο τον υπάλληλο, η τάξη των πραγμάτων έχει αποκατασταθεί και πλέον δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μεταξύ των δύο ανδρών.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο Παναγιώτης Βαζούρας αναφέρει τα εξής:

«Τώρα που έχουν περάσει μέρες από το περιστατικό στο αεροδρόμιο, θα ήθελα να κάνω γνωστή την ταυτότητα μου, καθώς το όνομά μου δεν είναι “υπάλληλος του αεροδρομίου”, αλλά ονομάζομαι Παναγιώτης Βαζούρας και εργάζομαι στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Εκείνη την μέρα ήμουν gate agent στην πτήση για Ηράκλειο Κρήτης και ένας επιβάτης καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του. Ο επιβάτης αυτός ήταν ο κ. Αυγενάκης, τον οποίο δεν γνώριζα προσωπικά.

Το ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, πήρε τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που ήθελαν να το παρουσιάσουν τα μέσα, αλλα μια ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης.

Μετά δε και την ειλικρινή συγγνώμη του ίδιου το συμβάν έχει λήξει και δεν τίθεται κανένα μεταξύ μας ζήτημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη».

Διαβάστε επίσης:

Ρεύμα: 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις τιμές και τα μέτρα Σκυλακάκη
Άγριο επεισόδιο Γεωργιάδη με Πολάκη: «Φεύγεις; Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα, φύγε, ουστ!» – Βίντεο
ΔΕΗ: 22 Ιουλίου η ημέρα αποκοπής του μερίσματος 0,25 ευρώ/μετοχή (μεικτό)