ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σπίτι του Γενικού Γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη στο Παλαιό Φάληρο έβαλε στόχο ομάδα αναρχικών, η οποία προσπάθησε να πραγματοποιήσει «έφοδο».
Ωστόσο οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τους αντιλήφθηκαν, και ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν. Συνολικά έγιναν 15 προσαγωγές.
Ο κ. Φυτράκης είχε “στοχοποιηθεί” το τελευταίο διάστημα ως ο υπεύθυνος για καθυστέρηση στη σύγκληση του συμβουλίου της ΚΕΜ που θα εξετάσει το αίτημα του Γιαγτζόγλου για την άμεση μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Επεισόδια από αντιεξουσιαστές στην Πάτρα για τον Γιατζόγλου (pics & videos)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αστυνομικοί «καρφώνουν» τον Τόσκα: Ο υπουργός στέλνει μήνυμα ανοχής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξαλλος ο Τόσκας με την ΕΛ.ΑΣ για το ανεξέλεκτο μπαράζ επιθέσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goal από Ιταλία και Ισπανία
- Market place: Στα μέσα Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα – Έως τις 15 του μήνα η προθεσμία για το Youth Pass
- Μητσοτάκης για την 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
- Scope Ratings: Τα τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής Τραμπ και οι επιπτώσεις τους
