Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Άμεσα η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου στο Επικρατείας

Αχτσιόγλου

Έφη Αχτσιόγλου (Φωτογραφία Αρχείου)

Όλα δείχνουν πως η υπουργός Εργασίας έχει κλειδώσει για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε γράψει το mononews από τις αρχές της εβδομάδας. Η Έφη Αχτσιόγλου θα αναλάβει παράλληλα και τον ρόλο της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Σύμφωνα με το Ποντίκι, ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει την συγκεκριμένη απόφασή του την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο όπου και θα του ζητήσει την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός με την κίνηση αυτή θέλει να σηματοδοτήσει την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, επενδύοντας σε ένα φρέσκο και νεανικό πρόσωπο του οποίου η συμβολή από το υπουργικό πόστο κρίνεται θετική.

Σύμφωνα πάντα με το «Ποντίκι», τη δεύτερη θέση στο επικρατείας θα καταλάβει ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ενώ την τρίτη θέση ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει την εκλογή του με σταυρό στην Α’ Αθηνών.