Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αλέξης Τσίπρας: Ο Κόφι Ανάν υπήρξε ένας ηγέτης που ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Την θλίψη του για την απώλεια του πρώην Γενικού Γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, εξέφρασε με ανάρτησή του μέσω του Twitter o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Kofi Annan υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα της εποχής μας, ένας ηγέτης που με τη δράση του ενέπνευσε την παγκόσμια κοινότητα. Οραματιστής της ειρήνης & της συνεργασίας μεταξύ των λαών, εργάστηκε με πάθος για τις αξίες της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας» γράφει ο πρωθυπουργός.

Πρ. Παυλόπουλος: Ο Κόφι Ανάν εργάστηκε με ζήλο για την ενίσχυση του ρόλου του ΟΗΕ

«Ο Κόφι Ανάν αφήνει στην Διεθνή Κοινότητα, και ιδίως στους διαδόχους του στον Ο.Η.Ε., την παρακαταθήκη ενός Γενικού Γραμματέα, ο οποίος εργάστηκε, με ζήλο αλλά και με φρόνηση, για την ενίσχυση του ρόλου του Ο.Η.Ε. κυρίως στον τομέα εμπέδωσης της Διεθνούς Ειρήνης», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέθανε ο Κόφι Ανάν