Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,7% η ΝΔ, στο 13,2% το ΠΑΣΟΚ, προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ και Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Στέφανος Κασσελάκης

Το ξεκάθαρο προβάδισμα της ΝΔ αποτυπώνει η μέτρηση της Alco που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται και πάλι σε μονοψήφιο ποσοστό – 9,1% – στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων. Άνοδο εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ – στο 13,2%, δηλαδή ποσοστό μεγαλύτερο των ευρωεκλογών.

Άνοδο εμφανίζει η Ελληνική Λύση, που είναι πλέον δημοσκοπικά στην τρίτη θέση, ΜΕ 9,4% στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Άνοδο εμφανίζει και η Φωνή Λογικής, που ξεπερνά οριακά την Πλεύση Ελευθερίας.

Η μέτρηση αποτυπώνει μία εικόνα κοινωνικής δυσαρέσκειας, καθώς το 85% δηλώνει ότι βλέπει τις τιμές να αυξάνονται και το 48% ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ δεν θα βοηθήσουν καθόλου τις οικογένειές τους.

Τι λέει η μέτρηση για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 5,6 μονάδων από τον Χάρη Δούκα κατέγραψε για τον Νίκο Ανδρουλάκη η Alco, ενώ βρήκε την Άννα Διαμαντοπούλου στην τρίτη θέση με 17,2%.

Η έρευνα:

Διαβάστε επίσης:

F1: Ο Μπιατόρε επέστρεψε μαζί με την Ναόμι!

Υποκλοπές: Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις στον Φέλιξ Μπίτζιο για το Predator

Σφοδρή τουρκική επίθεση κατά Δένδια: «Είναι προβοκάτορας και ριζοσπαστικό στοιχείο»