• Πολιτική

    Άγρια κόντρα Ακρίτα-Πολάκη: «Αυτό το πράμα πρόεδρος δεν βγαίνει» – «Έλα, κομμένες οι αηδίες»

    • NewsRoom
    Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα

    Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα


    Συνέχεια στην εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ έφεραν οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία για τον Στέφανο Κασσελάκη.

    Τα όσα διέρρευσαν από τους χαρακτηρισμούς του βουλευτή Χανίων έσπευσε να σχολιάσει οργισμένη η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στα social media, λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ανοίγοντας νέα κόντρα με τον Παύλο Πολάκη, στο διαδίκτυο αυτή τη φορα.

    Στην ανάρτησή της η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

    «Αυτό το ΠΡΑΜΑ πρόεδρος δεν βγαίνει. Όσα λέει και κάνει ο Κασσελάκης μοιάζουν με τον αδολφοχιτλερισμό.  Αλήθεια το ξεστόμισες αυτό, Παύλο Πολάκη;»

    Η απάντηση του  βουλευτή Χανίων ήρθε άμεσα, με τον Παύλο Πολάκη να λέει πως κυκλοφορούν διάφορα για τα όσα είπε, και παρέθεσε ολόκληρη την τοποθέτησή του στην ΠΓ.

    Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ανέφερε:

    «Επειδή κυκλοφοράνε διαφορα για αυτά που είπα στην πολιτική γραμματεία…

    Τα ακριβή λόγια ήταν : Συμφωνώ με την εισήγηση γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά.Ad

    Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει από βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισσο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμό!!! Για να λέμε όλη την αλήθεια, εσείς οι 87 κλπ την έχετε κάνει τη μαλακία με τον αποκλεισμό και τώρα το παίζει πληγωμένος-παραπονεμένος πρίγκηπας!! Αν έρθει κανονικός κόσμος να ψηφίσει αυτός ο νάρκισσος δεν θα βγει πρόεδρος!! Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι από τους 87 με συνεντεύξεις τους κάνουν το ίδιο !!

    Θέλω οπωσδήποτε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης σήμερα αναφορά στα Ελληνοτουρκικά και τα μυστικά παζάρια ου Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα και επίσης αναφορά στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Τέλος να πως πως ενώ Σύριζα, ΚΚΕ, και ΝΕΑΡ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα από τη μήνυση του Άδωνη και είχαμε τρία παρών από ανεξάρτητους, η Λινού ψήφισε ναι στην άρση. Το αναφέρω για να πέφτουον τελείως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που έδινε συγχαρητήρια στον Άδωνη το Γενάρη».

    Οι αναφορές του Παύλου Πολάκη για την ανάγκη «να ψηφίσει ο κανονικός κόσμος» προκάλεσαν νέα ανάρτησή από την Έλενα Ακρίτα η οποία του έθεσε το ερώτημα «ποιος είναι ο κανονικός κόσμος ακριβώς»;

    Ο βουλευτής Χανίων απάντησε εκ νέου στην Έλενα Ακρίτα λέγοντας: «Έλα κομμένες οι αηδίες!!».

    Διαβάστε επίσης

    Άγρια κόντρα Ακρίτα-Πολάκη: «Αυτό το πράμα πρόεδρος δεν βγαίνει» – «Έλα, κομμένες οι αηδίες»

    Καμάλα Χάρις για θάνατο Σινουάρ: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

    Xρηστος Μεγάλου: Υπηρεσία εξατομικευμένη διάγνωσης λύσεων για τη βιώσιμη ανακαίνιση ακινήτων από τις αρχές του 2025



    ΣΧΟΛΙΑ