Ανακοινώνεται σε λίγο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη η νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέφυγε φυσικά να μπεί σε ονοματολογία, είπε πάντως ότι σημασία δεν έχουν τόσο τα πρόσωπα που υπηρετούν στους υπουργικούς θώκους, αλλά οι πολιτικές που πρέπει να υπηρετούνται.
Ο κ. Μαρινάκης σημείωσε ότι με τον ανασχηματισμό πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα στους πολίτες ότι υπάρχουν πολλά να γίνουν τα επόμενα δύο χρόνια σε πολλά πεδία της κυβερνητικής πολιτικής.
Είπε ακόμη ότι η Κυβέρνηση λαμβάνει τα μηνύματα των πολιτών και πορεύεται αναλόγως, όπως για το δυστύχημα στα Τέμπη, τονίζοντας ότι γίνεται ότι πρέπει για να γίνει ασφαλέστερος ο σιδηρόδρομος, ενώ αναφέρθηκε και σε σειρά άλλων τομέων, όπως η Υγεία και η Παιδεία, όπου γίνονται όπως τόνισε σημαντικές παρεμβάσεις, μεταρρυθμίσεις και προσλήψεις για να καλυφθούν κενά και αδυναμίες.
Δείτε live:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η διατροφή, η ώρα των γευμάτων και η άσκηση βασικά «όπλα» κατά του διαβήτη
- Το “Ασκληπιός” του Βαγγέλη Μαρινάκη ύψωσε την ελληνική σημαία
- Σύσκεψη στο ΕΒΕ Πειραιά: Καθυστερήσεις στις παραδόσεις εμπορευματοκιβωτίων
- Έλενα Κουντουρά: Zητά από την Κομισιόν πρόγραμμα επιδοτήσεων για ανανέωση του γηρασμένου στόλου επαγγελματικών φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα
