• Πολιτική

    Άδωνης Γεωργιάδης: «Λαϊκιστικό κόμμα» ο ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Άδωνις Γεωργιάδης, Υπ. Υγείας

    Άδωνις Γεωργιάδης, Υπ. Υγείας


    Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν είναι πια αριστερά, είναι ένα λαϊκίστικο κόμμα, ένα περίεργο κόμμα» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει γίνει «όμηρος του Πολάκη και του Παππά».

    Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «αυτοί που πίστευαν ότι θα έρθει κάτι καινούργιο με την εκλογή Κασσελάκη έχουν απογοητευτεί. Έχουν γίνει τόσο γελοίοι και δεν σου κάνει καρδιά πλέον ούτε να τους κοροϊδέψεις».

    Σημείωσε πως «όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλώνει ο Πολάκης» και προέβλεψε ως «το τελικό ντέρμπι θα είναι Πολάκης-Παππάς και θα τον καθαρίσει σαν αυγό αν εκλεγεί πρόεδρος, εδώ έχει κάνει λάθος ο Νίκος Παππάς».

    Ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στην αθώωση των τεσσάρων εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκαν μετά από την καταγγελία του Παύλου Πολάκη για παράνομες προσλήψεις, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός πως «η απόφαση αυτή δεν έχει συγκινήσει ούτε έναν από τον τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υποτίθεται ότι οι αριστεροί είναι υπέρ των εργαζομένων, του δικαίου, της επιείκειας;».

    Ο ίδιος διαμήνυσε πως επειδή «οι άνθρωποι αυτοί έχουν κερδίσει ένα εργατικό δικαστήριο που είπε ότι εάν αθωωθούν στο κακούργημα για την απιστία, το ΚΕΕΛΠΝΟ – νυν ΕΟΔΥ – υποχρεούται να τους επαναπροσλάβει επιστρέφοντας έντοκα ό,τι στερήθηκαν για 4 χρόνια, ένα ποσό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ» σκοπεύει να εφαρμόσει την απόφαση του δικαστηρίου, να τους επαναπροσλάβει «και τα χρήματα θα τα καταλογίσουμε στα μέλη του τότε ΔΣ και θα κάνουμε αγωγή για να τα πάρουμε από την περιουσία τους αφού ψήφισαν παράνομα για την απόλυση τεσσάρων υπαλλήλων».

    Πρόσθεσε δε πως «αν πει κάποιος από αυτούς στο δικαστήριο ότι με έβαλε ο Πολάκης τότε θα δούμε τι θα γίνει».

    Διαβάστε επίσης:

    Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτος ο Νίκος Παπαγγελής στην ποδηλασία

    Παύλος Μαρινάκης: Κρατικές παρεμβάσεις για ενοίκια και επίδομα ανεργίας

    Χρηματιστήριο: Βουτιά άνω του 1% στον απόηχο της χθεσινής ισχυρής υποχώρησης στη Wall Street



    ΣΧΟΛΙΑ