Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Αντιδημοκρατικός ο τρόπος αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας

Θέση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη, πήρε ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «αντιδημοκρατικό τρόπο αποκλεισμού» του Στέφανου Κασσελάκη, από μια «κομματική πλειοψηφία» που  αποφάσισε με αυτό τον τρόπο επειδή ήξεραν πως σε ανοιχτές εκλογές θα τους κέρδιζε.

«Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ Φαρισαίοι, Υποκριτές!»

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Η άποψη μου για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι γνωστή, δεν τον εκτιμώ ούτε καν λίγο. Άλλο όμως αυτό και άλλο ο αντιδημοκρατικός τρόπος αποκλεισμού του.

Μία κομματική πλειοψηφία υφισταμένη πριν καν αυτός εκλεγεί για πρώτη φορά, τον αποκλείει διότι στην πραγματικότητα ξέρουν ότι σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε. Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ Φαρισαίοι, Υποκριτές!

Κατέστησαν τον κ. Κασσελάκη συμπαθή στην Κοινή Γνώμη και τον ΣΥΡΙΖΑ ένα πολιτικό απολίθωμα ξεκομμένο από την Κοινωνία.

Ο «Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός» δηλ ο Ολοκληρωτισμός του Κομμουνισμού, που έμαθαν όλοι αυτοί εκεί από νεαρά ηλικία εξακολουθεί να είναι βαθειά ριζωμένος μέσα τους.

Όπως καταλαβαίνετε από Τύχη γλιτώσαμε το 2015 και από την «Αγία» ΕΕ που δεν τους άφησε αυτή τους την νοοτροπία, να την ασκήσουν και πάνω στο σύνολο του Ελληνικού Λαού».

Διαβάστε επίσης

Άδωνις Γεωργιάδης: Αντιδημοκρατικός ο τρόπος αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη

Νίκος Καρανίκας: Κατάφεραν οι βαρώνοι του Συριζα να μετατρέψουν την ΚΕ σε ένα όργανο άνευ ουσίας

Χρήστος Σπίρτζης: Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη σημερινή απόφαση