• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: Αν προκηρυχθούν νέες στάσεις εργασίας στο Αγλαΐα Κυριακού θα απευθυνθώ στον ιδιωτικό τομέα

    Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης

    Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης


    Την πρόθεσή του να αναζητήσει λύσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε περίπτωση που οι αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προκηρύξουν για τρίτη φορά στάση εργασίας, παρά τις αντίθετες αποφάσεις της Δικαιοσύνης,  εξέφρασε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

    Νωρίτερα, με απόφαση δικαστηρίου κηρύχθηκε παράνομη και η δεύτερη στάση εργασίας που προκήρυξαν οι συνδικαλιστές.

    Όπως σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης, «γνωρίζουν ότι το υπουργείο Υγείας έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να καλύψει τα πραγματικά κενά, για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους αποφασίζουν να παρανομούν συστηματικά».

    Στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας αναφέρει:

    «Δεύτερη συνεχόμενη απόφαση του Δικαστηρίου που κρίνει παράνομη την στάση εργασίας των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

    » Ξεκαθαρίζω ότι εκβιασμό της Κυβερνήσεως εν όψει Ευρωεκλογών, στις πλάτες των παιδιών δεν θα ανεχθώ. Εάν προκηρύξουν και νέα στάση εργασίας γνωρίζοντας ότι παρανομούν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η στάση εργασίας τους τελειώνει αναγκαστικά πριν την έκδοση της Δικαστικής αποφάσεως, θα αναζητήσω λύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Το πώς θα το αποφασίσω τις επόμενες μέρες.

    » Λυπούμαι πραγματικά που ενώ γνωρίζουν ότι το Υπουργείο Υγείας έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να καλύψει τα πραγματικά κενά, για πολιτικούς και ιδεολογικο.

    Διαβάστε επίσης

    Conference League – Τελικός: Γιγαντοοθόνες στον Πειραιά -«Κόκκινη πλημμύρα» στην πλατεία Κοραή (Βίντεο)

    Τελικός Conference League – Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό»

    FED (Beige Book): Πιο απαισιόδοξες οι αμερικανικές επιχειρήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ