Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αδ. Γεωργιάδης: Η Μακεδονία δεν θα ξεχάσει, θα στείλει τον Τσίπρα στο χρονοντούλαπο (video)

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας, προειδοποιώντας πως η θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι δύσκολη. Ωστόσο, όπως ανέφερε, για τη ΝΔ η Ελλάδα δεν είναι ένας πληθυσμός, αλλά ένα έθνος με ιστορία. «Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία, αν εσείς αποτύχετε η Ελλάδα θα αποτύχει οριστικά, πρέπει να σας βοηθήσουμε για να πετύχετε σε αυτό που έχετε αναλάβει», είπε απευθυνόμενος προς το πρόεδρο της ΝΔ.

Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις εκλογές του 2015, η ΝΔ έχει κάνει αρκετά ως παράταξη. « Τότε κάποιοι πίστευαν ότι ο Αλεξης Τσίπρας θα μείνει πρωθυπουργός 15 χρόνια και όλοι πόνταραν στο ότι η ΝΔ θα διασπαστεί. Και τι κάναμε από τότε; Εκλέξαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο και η παράταξη όχι μόνο δεν διασπάστηκε αλλά είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται 50 μονάδες. Και κανείς δεν θα το πίστευε ότι καταφέρατε όλα αυτά κύριε Μητσοτάκη», ανέφερε.

«Ο Τσίπρας θα πάει από εκεί που ήρθε, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»  ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς η Μακεδονία δεν θα τον ξεχάσει.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη δήλωση που έκανε ο κ. Τσίπρας από τη Βουλή ότι «καμία κλούβα δεν φυλάσσει ούτε στο σπίτι μου ούτε στο γραφείο μου». Όπως σχολιασε, «από τότε βλέπουμε ότι και όλος ο ρωμαϊκός στρατός να κατέβαινε δεν θα έφτανε».