• Πολιτική

    Αδ. Γεωργιάδης: Η Μακεδονία δεν θα ξεχάσει, θα στείλει τον Τσίπρα στο χρονοντούλαπο (video)

    • NewsRoom


    Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

    Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας, προειδοποιώντας πως η θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι δύσκολη. Ωστόσο, όπως ανέφερε, για τη ΝΔ η Ελλάδα δεν είναι ένας πληθυσμός, αλλά ένα έθνος με ιστορία. «Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία, αν εσείς αποτύχετε η Ελλάδα θα αποτύχει οριστικά, πρέπει να σας βοηθήσουμε για να πετύχετε σε αυτό που έχετε αναλάβει», είπε απευθυνόμενος προς το πρόεδρο της ΝΔ.

    Όπως ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις εκλογές του 2015, η ΝΔ έχει κάνει αρκετά ως παράταξη. « Τότε κάποιοι πίστευαν ότι ο Αλεξης Τσίπρας θα μείνει πρωθυπουργός 15 χρόνια και όλοι πόνταραν στο ότι η ΝΔ θα διασπαστεί. Και τι κάναμε από τότε; Εκλέξαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο και η παράταξη όχι μόνο δεν διασπάστηκε αλλά είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται 50 μονάδες. Και κανείς δεν θα το πίστευε ότι καταφέρατε όλα αυτά κύριε Μητσοτάκη», ανέφερε.

    «Ο Τσίπρας θα πάει από εκεί που ήρθε, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»  ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς η Μακεδονία δεν θα τον ξεχάσει.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη δήλωση που έκανε ο κ. Τσίπρας από τη Βουλή ότι «καμία κλούβα δεν φυλάσσει ούτε στο σπίτι μου ούτε στο γραφείο μου». Όπως σχολιασε, «από τότε βλέπουμε ότι και όλος ο ρωμαϊκός στρατός να κατέβαινε δεν θα έφτανε».



    ΣΧΟΛΙΑ