Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Γρηγόρης Δημητριάδης για υποκλοπές: Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης

Ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης

Ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να θέσει στο αρχείο την υπόθεση των υποκλοπών, ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί για το θέμα αυτό πριν από δύο χρόνια, έκανε δήλωση. Ο κ. Δημητριάδης στη δήλωσή του αναφέρει: «Διάλεξα το δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος», σχολιάζει ο Γρηγόρης Δημητριάδης έπειτα από την ανακοίνωση του πορίσματος του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, που ουσιαστικά προκύπτει ότι καμία σχέση δεν έχει το Predator με τις κρατικές υπηρεσίες και οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ ήταν απολύτως νόμιμες.

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, τονίζοντας ότι «Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Ολόκληρη, η δήλωση του Γρηγόρη Δημητριάδη: 

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.

Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ. Γ. του πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της πατρίδας και των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων.

Αλλά και για να προστατέψω την πατρίδα, την κυβέρνηση και την παράταξη. Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα το δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Διαβάστε επίσης:

Έξι νέα προγράμματα κατάρτισης για 81.500 άνεργους και εργαζόμενους – Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν
Άρειος Πάγος για υποκλοπές: Καμιά εμπλοκή των κρατικών υπηρεσιών με το Predator – Ποιοι είναι οι 4 που διώκονται για πλημμέλημα
Δημήτρης Μελισσανίδης: Τα αυτοκίνητα του Τζον Κένεντι, της Μαρίας Κάλλας, του Έλβις Πρίσλεϊ και του Αλ Καπόνε στην εκπληκτική συλλογή του