ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα παρακάθησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα Τίρανα.
«Οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και οι περιφερειακές εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης», σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
Νωρίτερα ο κ. Δένδιας έκανε μια σειρά επισκέψεων σε εκπαιδευτικούς φορείς στην Αλβανία.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Αρσάκειο Ελληνοαλβανικό Κολέγιο και συνάντησε καθηγητές και μαθητές που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα.
Ακόμη «έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο στο σχολείο «Πρωταγωνιστές» και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό», σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου στα Τίρανα, παρευρέθηκα σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν μου ο ΠΘ της Αλβανίας, Edi Rama. Οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική της ?? & οι περιφερειακές εξελίξεις στο επίκεντρο της συζήτησης. pic.twitter.com/RpxFZjqhst
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 21, 2022
Διαβάστε επίσης
“Αντιμαχία” Μαρκόπουλου και Πολάκη για την κάρτα αγορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Ξεκίνησε διαβούλευση σχετικά με την προμήθεια και την ανακύκλωση κρίσιμων πρώτων υλών
- ΚΕΦΙΜ: Τα προβλήματα από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περί ευθύνης υπουργών
- Καιρός: Ποιες περιοχές θα σαρώσει με καταιγίδες η κακοκαιρία
- Η στρατηγική του Νίκου Λαβίδα βάζει ξανά στο «παιχνίδι» την ΑΒ Βασιλόπουλος
