ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πού θα πάει η Intrakat, o δυνατός τζίρος της ΓΕΚ, τι συμβαίνει με τον Φέσσα, το τετ α τετ Μεγάλου – Πετραλιά, η κρίσιμη ημέρα για Σκλαβενίτη, τι συμβαίνει στο Ελληνικό, τα δίδυμα του Λούτον και η καλή -πλατινομαλλούσα- συνεργάτης του υπουργού
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται από το υπουργείο Ανάπτυξης να ξεκινήσει το «καλάθι των Χριστουγέννων», το οποίο θα περιέχει σοκολάτες, τσουρέκι, γαλοπούλα, χοιρινό, μοσχάρι, ενώ υπό συζήτηση είναι τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, το αρνί και το κατσίκι.
Αυτό γνωστοποίησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ και σημείωσε ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της εβδομάδας.
Η σκέψη που υπάρχει για τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, όπως σημείωσε, είναι ότι «συνήθως τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία αποτελούν καλύτερες πηγές γι’ αυτού του είδους τα προϊόντα και πολλές φορές πετυχαίνουν και πολύ καλύτερες τιμές από ένα σούπερ μάρκετ».
«Εκεί που εφιστώ την προσοχή για τα συγκεκριμένα γλυκά, δηλαδή για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες – συνέχισε ο ίδιος -, είναι επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποιότητες και πολλά διαφορετικά καταστήματα, οι καταναλωτές να κάνουν προσεκτική έρευνα αγοράς εάν δεν θέλουν να έχουν μια απώλεια εισοδήματος, με την έννοια ότι μπορεί να αγοράσω κάτι πολύ ακριβότερα απ’ ό,τι θα το αγόραζα συνήθως.
Οπότε χρειάζεται μια καλή έρευνα αγοράς, ειδικά για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Υπάρχουν γλυκά για όλα τα βαλάντια, ομοίως και στα σούπερ μάρκετ».
Διαβάστε επίσης:
Απογείωση του ελληνικού τουρισμού στο δεκάμηνο του 2023
Επιστολική ψήφος: Η διαδικασία, η επιδίωξη συναίνεσης και η ευρωπαϊκή πρακτική
Ντόρα Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του – Έχει δομικό πρόβλημα ταυτότητας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Η ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ αποτελεί γεωπολιτικής φύσεως αναγκαιότητα
- Ρωσία: Ο έλεγχος των πυρηνικών εξοπλισμών ανήκει στο παρελθόν
- Στέφανος Γκίκας από Ζάκυνθο: «Δρομολογούμε σημαντικά λιμενικά έργα στα νησιά μας, που θα φέρουν αλματώδη ανάπτυξη»
- Philip Lane (ΕΚΤ): Ευελιξία στο ζήτημα των περαιτέρω μειώσεων των επιτοκίων