Οι παρανομίες του CEO
Τη στιγμή που κάποιοι δίνουν αγώνα για να διασώσουν την Τράπεζα Αττικής, κάποιοι άλλοι είναι επιφορτισμένοι να φορτώνουν το μισθολόγιο της με νέες δαπάνες.
Σαν να επρόκειτο για μια εταιρεία super κερδοφόρα.
Ο CEO της τράπεζας κ. Μιχάλης Ανδρεάδης με απόφαση του , προσέλαβε νομική σύμβουλο με μηνιαίες απολαβές 9.000 ευρώ, καθώς και ακόμη 4 στελέχη ως συμβούλους του (με πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως συνολική δαπάνη).
Οι προσλήψεις έγιναν παρόλο που σε λίγες εβδομάδες αποχωρεί από την θέση του, καθώς είναι προσωρινός (αυτή είναι η αρχική συμφωνία).
Η νέα προσθήκη στη νομική ομάδα της Attica Bank αφορά μια γνωστή δικηγόρο η οποία μάλιστα είναι και καθηγήτρια σε γνωστό πανεπιστήμιο των Αθηνών.
Αυτό που δημιουργεί ερωτήματα είναι ο λόγος που η Attica Bank αποφάσισε πως χρειάζεται τις υπηρεσίες μιας ακόμη νομικής συμβούλου, τη στιγμή που συντηρεί ήδη μια «στρατιά» έμπειρων και εξειδικευμένων νομικών, όπως επίσης και το γεγονός πως η σύμβασή της δεν πέρασε από έγκριση του ΔΣ, όπως θα όφειλε, άρα είναι παράτυπη και μη νόμιμη.
Επίσης τι να τους κάνει τόσους συμβούλους ένας προσωρινός CEO;
Αφού ήδη η εταιρεία κεφαλών EGON ZENDER και ο «πολύς» Ανδρέας Γαβρηιλίδης, ήδη τρέχει την short list με τους υποψηφίους που εκτιμάται ότι θα αναλάβουν την θέση του CEO, σε 1-2 μήνες.
Εκτός από την ουσία του πράγματος (παράνομες προσλήψεις, σπατάλη πόρων σε μία κρίσιμη στιγμή για την Τράπεζα), το μήνυμα που εκπέμπεται από τη διοίκηση της Attica Bank είναι τουλάχιστον ατυχές…
Εκτός από τα 100.000 ευρώ/ κατ’ έτος, για κάθε σύμβουλο, ποσό που θεωρείται “τρελό” για μια χρεοκοπημένη εταιρεία, ο προσωρινός CEO δεσμεύει τον επόμενο και κανονικό επικεφαλής, με τις προσλήψεις που έκανε.
Δηλαδή ο επόμενος πρέπει να περιμένει να λήξει η σύμβαση τους, εάν δεν τούς χρειάζεται και επιθυμεί να φέρει την δικιά του ομάδα.
Εκτός και εάν οι 5 είναι τόσοι χρήσιμοι στην Αττικής που η τράπεζα πραγματικά δεν μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς αυτούς.
Οι ευθύνες που βαρύνουν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) που επέλεξε την παρούσα διοίκηση, είναι σαφείς.
Θα βγάλει 300 εκατ. κέρδη για το 2022;
Απόλυτη δικαίωση της CITI για την Mytilineos ΜΥΤΙΛ 0% 36,70 .
Όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς η έκθεση της CITi που εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες, φαίνεται να «πέφτει» μέσα κατά 100% στις προβλέψεις της για το 2022.
Η Citi προβλέπει για το 2022 EBITDA 570 εκατ. ευρώ, το οποίο εκτιμάται πως θα αυξηθεί σημαντικά για ακόμα μία χρονιά φτάνοντας τα 725 εκατ. ευρώ το 2023 και τα 790 εκατ. ευρώ το 2024.
Αυτό σημαίνει ότι η καθαρή κερδοφορία για το 2002 θα αγγίξει και ίσως υπερβεί τα 300 εκατ. ευρώ (310 έως 316 εκατ. ευρώ) από 260 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η εταιρεία.
Μάλιστα τα κέρδη του α’ εξάμηνου θα κατατείνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η CITI προβλέπει απογείωση της κερδοφορίας του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) της Mytilineos.
Μάλιστα, επισημαίνει ότι ο τομέας RSD γίνεται πλέον ο τρίτος ισότιμος πυλώνας κερδοφορίας για τον όμιλο.
Για το α εξάμηνο τα κέρδη θα είναι έκπληξη μεγαλύτερα των αναμενομένων.
H Citi διατηρεί τη σύσταση αγορά (buy), με τιμή στόχο στα 22 ευρώ ανά μετοχή.
Το upside πλέον διαμορφώνεται σχεδόν στο 50%.
Ο αναλυτής της Citi εκτιμά πως σε περίπτωση που ο τομέας RSD της εταιρείας καταφέρει να αγγίξει τα 100 εκατ. ευρώ κερδοφορίας, όπως στην πρόσφατη ετήσια γενική συνέλευση εκτίμησε ο Πρόεδρος της Mytilineos πως θα συμβεί μέσα στο 2022, αυτό από μόνο του θα προσφέρει ένα ακόμα σημαντικό upside της τάξης των 3,5 ευρώ/μετοχή, αυξάνοντας έτσι την τιμή στόχο στα 25,5/μετοχή.
Η εταιρεία αυτή τη στιγμή ωριμάζει ένα παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ του τομέα RSD που υπολογίζονται στα 6GW.
Αυτά με ένα ρυθμό κατασκευής, που για τον αναλυτή της Citi εκτιμάται στο 0,5-1,0GW το χρόνο, θα μπορούσαν να διατηρήσουν την κερδοφορία του Τομέα RSD σε επίπεδα άνω των 100 εκατ. ευρώ ετησίως για την επόμενη δεκαετία.
Η Citi προβλέπει για το 2022 EBITDA 570 εκατ. ευρώ, το οποίο εκτιμάται πως θα αυξηθεί σημαντικά για ακόμα μία χρονιά φτάνοντας τα 725 εκατ. ευρώ το 2023 και τα 790 εκατ. ευρώ το 2024.
Στο δυσμενές και το θετικό σενάριο για τη Citi η τιμή της Mytilineos υπολογίζεται στα 12,5 ευρώ και 33 ευρώ αντίστοιχα.
Η δύσκολη δουλειά του Γρηγόρη Δημητριάδη
Μέσα στο γενικό ορυμαγδό πέρασε μάλλον στα ψιλά το γεγονός πως στις έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Κρήτη, τα κουμάντα πλέον τα κάνει ο κολοσσός της EXXONMOBIL.
Διαθέτει το 70% της Κοινοπραξίας με το υπόλοιπο 30% να ανήκει στα ΕΛΠΕ ΕΛΠΕ -0,13% 7,66 .
Όπως είναι γνωστό, πρόσφατα από την κοινοπραξία αποχώρησε η γαλλική TOTAL, κάτι που δεν αναμενόταν και πολύ λόγω της ελληνογαλλικής φιλίας.
Μετά την αποχώρηση των γάλλων, υπήρξε διάχυτος ο φόβος πως θα αποχωρήσουν και οι αμερικανοί.
Ο τεράστιος όμιλος της EXXONMOBIL, ο μεγαλύτερος ενεργειακός όμιλος στον πλανήτη φαινόταν να το σκέφτεται και να διστάζει.
Ακόμη και γεωπολιτικά ήταν τέτοιες οι κωμικοτραγικές παρεμβάσεις των γειτόνων μας Τούρκων οι οποίοι εμφάνιζαν τη Γαύδο σχεδόν …τουρκική, που προβλημάτιζαν πολλούς.
Ωστόσο, οι δραματικές εξελίξεις με το ρωσικό φυσικό αέριο έκαναν όλο τον κόσμο να αναθεωρήσει τις απόψεις περί άμεσης στροφής στις ΑΠΕ που απαιτεί χρόνο και να ξανασκεφτεί το πετρέλαιο αλλά και το φυσικό αέριο της Μεσογείου.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να αναζωογονήσει το πρόγραμμα των ερευνών και ανέθεσε αποστολές γι’ αυτό το σκοπό.
Η παρουσία της EXXONMOBIL ήταν μονόδρομος και μάλιστα έπρεπε να αγοράσει και το μεγαλύτερο ποσοστό των Γάλλων.
Έτσι και έγινε τελικά.
Για να ληφθεί η σχετική απόφαση, μου λένε πως έφτασε να γίνει συζήτηση στην κορυφή του πολυεθνικού Ομίλο ανάμεσα στον Darren Woods, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Neil Chapman και τον Andrew Swiger, που είναι οι δύο εκτελεστικοί αντιπρόεδροι.
Από ελληνικής πλευράς την αθόρυβη αλλά δύσκολη δουλειά έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης.
Αν και ψηλός το δέμας, ο κος Δημητριάδης κινήθηκε κάτω από τα ραντάρ για να πετύχει το δύσκολο στόχο.
Τώρα όλοι ελπίζουν, η παρουσία της EXXONMOBIL στο τιμόνι των ερευνών, να αποδειχτεί και …γούρικη με το να ανακαλυφθεί πετρέλαιο ή φυσικό αέριο ή και τα δύο δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Οι γυναίκες της ALPHA BANK και η απόλυτη κυριαρχία Ψάλτη
«Σάρωσαν» οι γυναίκες στο νέο Δ.Σ. της Alpha Bank ΑΛΦΑ 0% 1,68 .
Μπορεί το ενδιαφέρον στη Γενική Συνέλευση της Alpha Bank να στράφηκε στην υπερεπίτευξη των στόχων της Τράπεζας, ως προς τη μείωση των «κόκκινων δανείων» και τη μεγέθυνση της χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις, ωστόσο τα «παραλειπόμενα» των αποφάσεων έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.
Όπως για παράδειγμα, τα ποσοστά αποδοχής από τους μετόχους των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με τις τέσσερις γυναίκες να «σαρώνουν» στη σχετική ψηφοφορία.
Ασπασία Παλημέρη, Έλλη Ανδριοπούλου, Elanor Hardwick και Carolyn Dittmeier εξελέγησαν σχεδόν παμψηφεί, με ποσοστά από 98,95% έως 99,83%, δείγμα και της αποδοχής των προσπαθειών της Διοίκησης να αυξήσει δραστικά τη συμμετοχή των γυναικών από το πτωχό 8% τρία χρόνια πριν, σε πάνω από 30% σήμερα.
Για την ιστορία, ο CEO του Ομίλου Βασίλης Ψάλτης επαναβεβαίωσε πως παραμένει κυρίαρχος, καθώς υπερψηφίστηκε από το 99,37% των μετόχων.
Απαλαγάκη forever στην Ένωση Τραπεζών;
Απ΄ ότι φαίνεται η αγορά δεν διαθέτει ικανά στελέχη τα οποία ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της θέσης του Γενικού Διευθυντή στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών και η εταιρεία που είχε αναλάβει να βρει τον κατάλληλο ακόμη τον ψάχνει.
Η νέα θέση σύμφωνα με τις οργανωτικές αλλαγές που αποφασίστηκαν θα διαθέτει υπερξουσίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την καθυστέρηση.
Μέχρι να βρεθεί λοιπόν το κατάλληλο πρόσωπο, η νυν γενικής γραμματέας της Ένωσης, και υποψήφια για την θέση, κυρία Χαρούλα Απαλαγάκη θα εκτελεί και καθήκοντα acting Γενικού Διευθυντή.
Η προκήρυξη για την υποβολή υποψηφίων για τη νεοσυσταθήσα θέση του Γενικού Διευθυντή είχε παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Μαίου.
Οι υποψήφιοι, θα έπρεπε να διαθέτουν ισχυρά ακαδημαϊκά προσόντα, εκτεταμένη εμπειρία σε ανώτερες θέσεις ευθύνης στον χρηματοοικονομικό τομέα, πολύ καλή γνώση του ελληνικού χρηματοπιστωτικού κλάδου και πολύ καλή κατανόηση του σχετικού ρυθμιστικού πλαισίου.
Η δημιουργία της θέσεως του γενικού διευθυντή, ο οποίος θα υποκαταστήσει το ρόλο του γενικού γραμματέα, είναι μόνο μία από τις αλλαγές που κυοφορούνται στην Ένωση η γενική συνέλευση χθες ενέκρινε τις τροποποιήσεις του Καταστατικού, που αφορούν στη νέα σύνθεση και λειτουργία των Συντονιστικών Επιτροπών, της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Στην τελευταία μάλιστα όπου πρόεδρος μέχρι πρότινος ήταν ενεργός τραπεζίτης ( ο Σταύρος Ιωάννου από την Εurobank) τη θέση καταλαμβάνει ο Γενικός Διευθυντής.
Η εξέλιξη αυτή μετατρέπει την Εκτελεστική Επιτροπή σε ένα γραφειοκρατικό όργανο αφού κόβει τον ομφάλιο λώρο που είχε με την αγορά.
Πόσο χρεώνουν οι πάροχοι το ρεύμα και πόσο θα πληρώσει ο καταναλωτής
Με το νέο σύστημα υπολογισμού της τιμής του οικιακού ρεύματος που καθιέρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας για να μπορέσει ο καταναλωτής να υπολογίσει πόσο θα του βγει ο λογαριασμός πρέπει να διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο.
Για τους αναγνώστες του mononews τους πολύπλοκους υπολογισμούς ανέλαβε να τους κάνει η Μαρίνα Πρωτονοταρίου, όποτε μπορείτε να ενημερωθείτε διαβάζοντας προσεκτικά το σχετικό ρεπορτάζ.
Αλλά όμως επειδή και πάλι διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις, ο Wiseman περιορίζεται να σας ενημερώσει με πιο «απλούς όρους».
Με βάση λοιπόν τα ονομαστικά οικιακά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας για τον Αύγουστο που ανακοίνωσαν χθες οι προμηθευτές ρεύματος, προκύπτει ότι το φθηνότερο τιμολόγιο το διαθέτει η ΔΕΗ ΔΕΗ 0% 11,75 (0,486 ευρώ ανά κιλοβατώρα) και το ακριβότερο η Potergia (του Μυτιληναίου) με 0,549 ευρώ ανά Kwh.
Ανάμεσα στα δύο άκρα παίζουν και οι υπόλοιποι προμηθευτές, όπως ο Ήρων με 0,495 ευρώ/Kwh.
Η εταιρεία VOLTON ανακοινώνει τιμολόγια μεσοσταθμικά στα επίπεδα των 0,56 ευρώ ανά κιλοβατώρα, και η Watt&Volt ανακοίνωσε τιμή για τα τιμολόγια χωρίς πάγιο στα 0,58 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
Τώρα το πόσο θα πληρώσουμε ως καταναλωτές μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή λίγες ημέρες, μέχρι να εκδοθούν οι λογαριασμοί του Αυγούστου.
Αυστηρότερο πλαίσιο στην πώληση των κόκκινων δανείων βάζει στις τράπεζες η ΕΒΑ
«Στενό κορσέ» στις τράπεζες φαίνεται ότι θέλει να φορέσει η Ευρωπαική Τραπεζική Αρχή (European Banking Authority) υποχρεώνοντάς τες να υιοθετήσουν ένα εξαντλητικό πλαίσιο διαφάνειας στις πωλήσεις των κόκκινων δανείων.
Μέχρι το τέλος Αυγούστου οι τράπεζες μέλη της ΕΒΑ θα μπορέσουν στείλουν τις παρατηρήσεις τους καθώς και μία πρώτη εκτίμηση των επιπτώσεων από το νέο αυτό τρόπο καταγραφής των κόκκινων δανείων.
Στην ουσία οι τράπεζες θα υποχρεωθούν να υιοθετήσουν ένα ενιαίο τρόπο στην καταγραφή και περιγραφή των παραμέτρων όλων των κόκκινων δανείων που βγάζουν προς πώληση.
Το νέο αυτό σύστημα καταγραφής θα αφορά στη λεγόμενη νέα γενιά των κόκκινων δανείων καθώς θα αφορά εκείνα που «κοκκίνισαν» από τις αρχές του 2022 και εντεύθεν.
Τα νέα πρότυπα καταγραφής αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους από τις αρχές του 2023.
Ευτυχώς μέχρι τότε οι ελληνικές τράπεζες θα έχουν σχεδόν ξεμπερδέψει από τον βραχνά των κόκκινων δανείων.
Όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος μία που οι καιροί ου μενετοί.
Πότε θα κληρώσει για το Τethys
Μια που αναφερθήκαμε στα κόκκινα δάνεια τι γίνεται στα αλήθεια με εκείνα τα ξενοδοχειακά που έχει βγάλει προς πώληση η Ιntrum.
Αναφερόμαστε στο περίφημο πρόγραμμα Tethys, με το οποίο θα αλλάξουν χέρια περίπου 75 ξενοδοχεία.
Aν όλα εξελιχθούν ομαλά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η Intrum, την Παρασκευή θα πρέπει να μάθουμε ποιος θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του πακέτου.
Και δεν είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρονται (Καραμούζης (πατήρ) – Λασκαρίδης- Βελάνης , Davidson Kempner, Fortress Investment Group, Bain Capital LP).
Για να έχουμε και μια εικόνα των μεγεθών η ονομαστική αξία του πακέτου των δανείων ανέρχεται σε περίπου 290 εκατ. ευρώ.
Με άλλα λόγια αν τα δάνεια πουληθούν με ένα κούρεμα της τάξεως του 50% τότε προκύπτει ότι η μέση τιμή πώλησης για κάθε ξενοδοχείο θα φθάσει τα 2 εκατ. ευρώ.
Βέβαια όπως μαθαίνω τα περισσότερα εξ αυτών χρειάζονται εκτεταμένες επισκευές προκειμένου να καταστούν λειτουργικά.
Παρά ταύτα η τιμή παραμένει δελεαστική δεδομένων των προοπτικών που διαφαίνονται στον τουριστικό κλάδο.
Οι ιθαγενείς, οι ΜΚΟ, ο αγωγός πετρελαίου, ο Σπύρος και ο Σταύρος Νιάρχος
Ένας φίλος της στήλης με πληροφόρησε ότι σύλληψη του Σταύρου Νικόλα Νιάρχου, που έγινε πριν από ημέρες στο Κονγκό δεν αποτελεί το ηρωικό επιστέγασμα της ερευνητικής δημοσιογραφίας.
Ο πατέρας του Νικόλα – Σταύρου, Σπύρος Στ. Νιάρχος, συμμετέχει στο μεγάλο πρότζεκτ κατασκευής αγωγού μεταφοράς πετρελαίου από την Ουγκάντα στην Τανζανία.
Ο αγωγός έχει μήκος 1.445 χιλιόμετρα, περίπου 899 μίλια, ξεκίνησε από τη δυτική περιοχή της Ουγκάντας, όπου ανακαλύφθηκαν αποθέματα αργού πριν από μια δεκαετία, και θα καταλήξει στο λιμάνι της Τανζανίας στο Ινδικό Ωκεανό.
Το συνολικό έργο θα ξεπεράσει τα 3,5 δισ. δολάρια, θα διαπεράσει 400 χωριά, 200 ποτάμια και περιοχές όπου βρίσκονται άγρια ζώα: λιοντάρια, ελέφαντες και χιμπατζήδες και θα υποχρεώσει σε αναγκαστική μετακίνηση 13.000 οικογένειες.
Ο ρόλος του Σταύρου – Νικόλα, όπως και των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είναι να πείσουν τους ιθαγενείς κατοίκους να μην αντιδράσουν στην κατασκευή του αγωγού και σε αρκετά σημεία του αγωγού να μην έχουν δολιοφθορές.
Όρκο δεν παίρνω, αλλά θα ψάξω το θέμα και θα σας ενημερώσω σύντομα…
Ξεκολλάει η παράκαμψη Αράχοβας
Έχω καλά νέα για τους οπαδούς του «κοσμικού χειμερινού τουρισμού», οι οποίοι για πολλά χρόνια ταλανίζονταν από το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στην Αράχωβα.
Όπως με ενημέρωσαν λύση στο επιβαρυμένο κυκλοφοριακό της Αράχοβας επιχειρεί να δώσει ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, καθώς βγάζει από το συρτάρι ξανά το project για την παράκαμψη Αράχοβας.
Από ότι μαθαίνω στα τέλη Ιουνίου το Υπουργείο είχε προκηρύξει διαγωνισμό για να βρει τον τεχνικό σύμβουλο που θα αναλάβει την ωρίμανση του διαγωνισμού.
Τουλάχιστον τέσσερα γραφεία έδωσαν προσφορά και αυτό που επικράτησε ήταν η κοινοπραξία Δομοστατικές Μελέτες Α.Ε-Δαίδαλος Μελετητική-Σύμβουλοι Μηχανικοί.
Τα γραφεία που έχουν την έδρα τους στο Χολαργό και την Αθήνα αντίστοιχα έδωσαν προσφορά ύψους 121.250 ευρώ «κλειδώνοντας» το έργο με έκπτωση 3%.
Το έργο αναμένεται να δώσει μία ανάσα στη συμφόρηση που προκαλείται τους χειμερινούς μήνες από το πλήθος των οδηγών που κατευθύνονται στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.
Η παράκαμψη Αράχοβας εντάσσεται στο τμήμα της Εθνικής οδού «Θήβα-Λιβαδειά-Ιτέα» αξίας 200 εκατ. ευρώ.
Ξεπαγώνει για μία ακόμη φορά ο διαγωνισμός για τα Δικαστήρια Πειραιά
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε να βγάλει από τα συρτάρια του το διαγωνισμό για τα Δικαστήρια Πειραιά, για ένα project, το οποίο σέρνεται εδώ και τριάντα χρόνια.
Αν λάβω υπόψη τον προηγούμενο διαγωνισμό, τότε θα έχουμε τουλάχιστον δύο ισχυρούς μνηστήρες, οι οποίοι είναι ο όμιλος ΑΒΑΞ ΑΒΑΞ 0% 1,47 και η Dimand, ενώ δεν αποκλείεται να χτυπήσουν το έργο και οι ισραηλινοί της Golden Horizon.
Οι τελευταίοι δεν έχουν και την καλύτερη φήμη στην πιάτσα, καθώς η εταιρεία που πλασάρει το κτίριο Κεράνη ως την πρότασή της, έχει κατηγορηθεί για τα πιστόλια που ρίχνει με αρκετούς Έλληνες με τους οποίους κιόλας έχουν υπογράψει..
Για να σας φρεσκάρω τη μνήμη, ο τελευταίος διαγωνισμός είχε βγει στον αέρα τον περασμένο Οκτώβριο.
Ωστόσο, η Επιτροπή του διαγωνισμού δεν έδωσε το τελικό ΟΚ , καθώς ένα μέλος της ήταν θετικό στον Covid με αποτέλεσμα να δοθεί ολιγοήμερη παράταση, και εν συνεχεία στις αρχές Φεβρουαρίου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης κήρυξε το project άγονο.
Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.
Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οικογένεια Γεωργούδη: Οι ελαιοπαραγωγοί από το Πήλιο που κατακτούν τον… Parthenon της παγκόσμιας αγοράς ελιάς
- Τι φέρνει το νέο νομοσχέδιο για τα μέλη ΔΣ των εταιρειών: Οι ποσοστώσεις και η δυσκολία εξεύρεσης κατάλληλων στελεχών
- Εφιαλτικά τα σενάρια για την ελληνική ακτοπλοΐα – Η κυβέρνηση αναζητά λύσεις για να μην εκτοξευτούν τα εισιτήρια
- Στον «αέρα» το Mega News, έρχεται το Athletico, γιατί δεν πουλάει ο Ιβάν, νέες συνεργασίες για Κοκλώνη και 2 δημοσιογράφοι γίνονται… ηθοποιοί