ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μέτρο της ψηφιακής κάρτας εργασίας θα τεθεί πιλοτικά σε εφαρμογή τον Σεπτέμβριο για τους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης, όπως δήλωσε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Παραπολιτικά FM), η Υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως.
Οι επιχειρήσεις των κλάδων που θα ξεκινήσουν σταδιακά να εφαρμόζουν το μέτρο της ψηφιακής κάρτας, θα καταγράψουν αρχικά – χωρίς την επιβολή κυρώσεων – τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν, ώστε να τα επισημάνουν και να τα διορθώσουν, πριν προχωρήσουν στην κανονική εφαρμογή του.
Θυμίζεται πως από τον Ιούλιο το μέτρο της ψηφιακής κάρτας εργασίας έχει τεθεί σε εφαρμογή στις επιχειρήσεις της Βιομηχανίας και του Λιανεμπορίου, απασχολώντας περίπου 600.000 εργαζόμενους. Νωρίτερα εφαρμόστηκε στις τέως ΔΕΚΟ, στις τράπεζες, στα σούπερ μάρκετ, τις εταιρείες σεκιούριτι και τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις.
Διαβάστε επίσης:
Σε ισχύ από αύριο 28 Αυγούστου το «Καλάθι του μαθητή»– Τι περιλαμβάνει
Άκης Σκέρτσος: Όλη η αλήθεια για την αγοραστική δύναμη των εισοδημάτων μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενδοαυλική θεραπεία με laser: Αντιμετώπιση κιρσών και φλεβικής ανεπάρκειας
- Κωστής Χατζηδάκης από την ΑΑΔΕ: Επιπλέον έσοδα 2 δισ. ευρώ, πέραν των προβλεπομένων στον προϋπολογισμό του 2025
- Χρήστος Σταϊκούρας: Ο απολογισμός του στην ΠΕ Φθιώτιδας
- Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην Ισπανία: Αναφορές για νεκρούς, τουλάχιστον 9 τραυματίες
