ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις περισσότερες θέσεις εργασίας το τελευταίο επτάμηνο πρόσθεσε τον Μάρτιο η αμερικανική οικονομία.
Η αμερικανική οικονομία, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, πρόσθεσε 916.000 θέσεις εργασίας τον Μάρτιο, με τον δείκτη ανεργίας να υποχωρεί στο 6%.
Είναι εμφανές ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί, σε συνδυασμό με την άρση των lockdown που οδήγησαν σε εκτίναξη της ανεργίας, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή των Αμερικανών στις δουλειές τους αλλά και στην αύξηση των θέσεων εργασίας.
Σημειώνεται ότι οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Bloomberg ήταν για 660.000 θέσεις εργασίας τον Μάρτιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nissan: Μειώνει την παραγωγή του μοντέλου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ λόγω των δασμών
- ΗΠΑ: Ανήγγειλαν δασμούς 21% στις τομάτες από το Μεξικό – Στο «τραπέζι» και οι δασμοί σε φάρμακα και ημιαγωγούς
- Ευρώπη Holdings: Όλα τα μυστικά για την ΑΜΚ 68,3 εκατ. ευρώ και τα «λεφτά που αφήνει στο τραπέζι» για τους μετόχους
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αραιές νεφώσεις
