ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλαγές στους ΚΑΔ των επιχειρήσεων φέρνει το οικονομικό επιτελείο, μετά τη μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιεί εδώ και 22 μήνες από την αρχή της πανδημίας, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους κωδικούς δραστηριότητας των επιχειρήσεων.
Με νέα απόφαση προστέθηκαν τέσσερις ακόμα ΚΑΔ στη λίστα της «Εθνικής Ονοματολογίας Οικονομικών Δραστηριοτήτων (Κ.Α.Δ. 2008)».
Πλέον, τον δικό τους ΚΑΔ απέκτησαν τα escape rooms, οι υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου στον ιδιωτικό τομέα, οι υπηρεσίες εκμετάλλευσης ελεγχόμενων κυνηγετικών περιοχών, αλλά και οι υπηρεσίες για την καταπολέμηση των… φθειρών, δηλαδή της ψείρας.
Συγκεκριμένα, οι νέοι ΚΑΔ είναι:
- 70.22.11.06 – Υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου στον ιδιωτικό τομέα
- 86.90.19.15 – Υπηρεσίες καταπολέμησης φθειρών
- 93.19.13.07 – Υπηρεσίες εκμετάλλευσης ελεγχόμενων κυνηγετικών περιοχών
- 93.29.19.10 – Υπηρεσίες διαδραστικής ψυχαγωγικής δραστηριότητας «δωμάτια απόδρασης» (escape rooms)
Διαβάστε επίσης:
Λιβανός: Μεγάλη ανταπόκριση της νέας γενιάς στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών
Άδωνις Γεωργιάδης: Το 2022 το ΑΕΠ θα υπερβεί το 5%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές
- Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
- Ντόναλντ Τραμπ και Ευρωπαίοι προμηθευτές
- Η μάχη στις τηλεπικοινωνίες μετά την είσοδο της Volton και οι κινήσεις της ΔΕΗ
