ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνοιξε ξανά η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ “MyΘέρμανση” για την υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 13 Ιανουαρίου του 2023.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είχε εκπνεύσει στις 9 Δεκεμβρίου και είχαν υποβάλλει αίτηση 1,146 εκατ. πολίτες.
Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή για το φετινό επίδομα θέρμανσης.
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, όσοι πολίτες δεν έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι την 9η Δεκεμβρίου 2022, μπορούν να την υποβάλουν από την 20ή Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και την 13η Ιανουαρίου 2023.
Η τροποποίηση γίνεται λόγω της ανάγκης χορήγησης επιδόματος σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταναλωτών πετρελαίου θέρμανσης εσωτερικής καύσης (DIESEL), φωτιστικού πετρελαίου (μπλε κηροζίνης), φυσικού αερίου, υγραερίου, καυσόξυλων, βιομάζας (πέλετ) και θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια της S&P – Ελπίδες & αγωνία για την αναβάθμιση στη σκιά του Τραμπ
- Helleniq Energy: Επόμενη χώρα ανάπτυξης στις ΑΠΕ η Βουλγαρία- Επενδύσεις 4 δισ. στην πενταετία
- Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα) και ένα quiz με εφοπλιστικούς τσακωμούς
- Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Αpple, JPMorgan, χρυσό και πετρέλαιο
