ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενοίκια: Νέο χρονοδιάγραμμα για όσους υπερεκμισθώνουν ακίνητα ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με σκοπό την επιτάχυνση καταβολής των δηλώσεων COVID.
Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή:
– από την 21η Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και την 10η Ιανουαρίου 2022, οι εκμισθωτές ακινήτων, των οποίων τα ακίνητα έχουν υπεκμισθωθεί, μπορούν να υποβάλουν αρχική ή τροποποιητική «Δήλωση Covid» ή/ και τροποποιητική (όχι αρχική) «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας» για τους μήνες Νοέμβριο 2020 μέχρι και Ιούλιο 2021.
– από την 11η Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την 21η Ιανουαρίου 2022, οι υπεκμισθωτές ακινήτων δύνανται να υποβάλουν τροποποιητική «Δήλωση Covid» για τους παραπάνω μήνες.
Διαβάστε επίσης
Πληρώθηκαν οι αποζημιώσεις για κουρεμένα ενοίκια έως τον Ιούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pfizer: Νέος «κόφτης» στις δαπάνες μετά την πτώση των εσόδων – Επιμένει στις ετήσιες προβλέψεις
- Ισπανία – Μπλακ άουτ: Η προκαταρκτική εκτίμηση αποκλείει την κυβερνοεπίθεση – Πιθανό να σχετίζεται με την παραγωγή ηλιακής ενέργειας
- Ισχυρό πρώτο τρίμηνο για την Coca-Cola – Υπερβαίνει τις εκτιμήσεις και καθησυχάζει για τους δασμούς
- Κορκίδης: Διαχειρίσιμες οι δομικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας
