ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κλάας Νοτ πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), δήλωσε σήμερα ότι αναμένει από την ΕΚΤ να προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων στο τέταρτο τρίμηνο του 2022.
Σε μία συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση και στο πρόγραμμα πολιτικών συνεντεύξεων Buitenhof, ο Νοτ που θεωρείται ως ένα από τα πιο επιθετικά μέλη της ΕΚΤ, δήλωσε ότι ο ίδιος υποστηρίζει τη χαλάρωση του προγράμματος αγοράς περιουσιακών στοιχείων (ομολόγων) από την ΕΚΤ, το ταχύτερο δυνατό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΟΑΕΔ: Τα νέα προγράμματα για το 2022 με στόχο τη δημιουργία 86.000 νέων θέσεων εργασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intertech: Ποιος είναι ο Σπύρος Γιαμάς που απέκτησε το 56,9%
- Το πραγματικό μήνυμα του Γιάννη Στουρνάρα: Στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο
- Τι συμβαίνει με Intralot και Optima, ο παφ πουφ Δουζόγλου και ο Λίνκολν, οι νέες business της εφοπλίστριας, ποιοι τραπεζίτες πήγαν στον Στουρνάρα, τα SMS Παπασταύρου και τι γύρευε ο Παπαδημητρίου στο Κολωνάκι (φωτό)
- Εκθεση ΤτΕ: Πώς θα κινηθούν δάνεια, καταθέσεις – Τι φέρνει στις τράπεζες το «Σπίτι μου 2»
