ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι εκτιμήσεις του Β. Κικίλια, η μελέτη του ΙΟΒΕ, οι αυξήσεις στα εισιτήρια των πλοίων και οι αντιδράσεις των Λιμενικών Ταμείων
Συνεχίζονται οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 έως τις 31 Ιουλίου 2022, ενώ υπενθυμίζεται ότι και φέτος επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι έξι βράδια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στον νομό Έβρου, είναι 10 βράδια με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών, η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ευβοίας είναι 12 βράδια.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.
Διαβάστε επίσης
Κικίλιας: Απευθείας πτήση Αθήνα-Βοστώνη έπειτα από τρεις δεκαετίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
- Ρόδος: Νεκρός εργαζόμενος σε ξενοδοχείο – Τον συνέθλιψε πρέσα πλυντηρίου
- Ανατροπή στην Πάτρα: Θύμα bullying ο 13χρονος, δεν συμμετείχε σε challenge λέει η οικογένειά του
- Νατάσα Στάμου (Αντιπρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς): Οι δημόσιες προσφορές και οι απλουστεύσεις στα ενημερωτικά δελτία
