Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Οικονομία

Χρήστος Σταϊκούρας: Στα εγκαίνια της γραμμής 4 του μετρό στο Μιλάνο

Χρήστος Σταϊκούρας

Χρήστος Σταϊκούρας

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα μεταβεί στο Μιλάνο, όπου, προσκεκλημένος από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Giuseppe Sala, θα παραστεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια της Γραμμής 4 του Μετρό της πόλης.

Πρόκειται για γραμμή, η οποία καλύπτει διαδρομή μήκους 15 χιλιομέτρων σε 30 λεπτά, διασχίζοντας την πόλη από την ανατολική μέχρι τη δυτική πλευρά της και συνδέει το αεροδρόμιο Linate με τον τερματικό σταθμό San Cristoforo.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Μιλάνο, θα έχει διμερή συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Ιταλικής Κυβέρνησης και Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας κ. Matteo Salvini.

Ο Δήμαρχος της πόλης του Μιλάνου και ο Ιταλός Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχουν προσκληθεί στην εορταστική τελετή εγκαινίων του Μετρό Θεσσαλονίκης, τη λειτουργία και συντήρηση του οποίου έχει αναλάβει η TheMA S.A. (Thessaloniki Metro Automatic), μια σύμπραξη της Ιταλικής εταιρείας δημόσιων συγκοινωνιών του Μιλάνου (ΑΤΜ-Azienda Transporti Milanesi) με τη Γαλλική Egis.

Διαβάστε επίσης:
Σχολεία: «Λουκέτο» στις 23 του μήνα σε νηπιαγωγεία και δημοτικά – Απεργία προκήρυξε η ΔΟΕ

Η Toyota επιστρέφει στη Formula 1!

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ξήλωσε» 6 επίορκους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών