ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε πως το Συμβούλιο της Επικρατείας ενέκρινε την αίτηση να εκδικαστεί αγωγή δημοσίου υπαλλήλου για την καταβολή των επιδομάτων εορτών και αδείας.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, «η Τριμελής Επιτροπή του άρθρου 1 ν.3900/2010 του Συμβουλίου της Επικρατείας με την ΠΝ 2/16.1.2025 πράξη της έκανε δεκτή την αίτηση πρότυπης δίκης που κατέθεσε η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να εκδικαστεί αγωγή δημοσίου υπαλλήλου με την οποία ζητείται η καταβολή των επιδομάτων εορτών και αδείας».
Παράλληλα σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στην Παλιά Βουλή πραγματοποιείται εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ με θέμα «Επαναφορά 13ου-14ου μισθού στο Δημόσιο: Νομικές, κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις».
Διαβάστε επίσης
Σαμαράς για Τασούλα: Θα στηρίξω την πρόταση Μητσοτάκη – Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Καραμανλή
ΥΠΕΘΟ – ΑΑΔΕ: Από σήμερα η υποβολή των αιτήσεων μείωσης ΕΝΦΙΑ ασφαλισμένων κατοικιών για το 2025
ΗΠΑ: Αυξημένες οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας λίγο πριν αναλάβει ο Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: Ήταν πουλημένος από την αρχή και μας κορόιδεψε όλους
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ των συνεργασιών ο Νίκος Παππάς
- Πολάκης κατά Φάμελλου: Προβληματική η εσωκομματική λειτουργία – Αιχμές για το κάλεσμα σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ
- Τραμπ: Πιέζει για πιο επιθετική στάση αναφορικά με τους δασμούς που θα τεθούν σε ισχύ στις 2 Απριλίου
