Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Οικονομία

ΑΑΔΕ-myAADE: Τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίζει η σελίδα – Πως εξυπηρετούνται οι φορολογούμενοι

ΑΑΔΕ

Η ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για υποβολές δηλώσεων(ΦΠΑ, εισοδήματος, myDATA κλπ) αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα από το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς εμφανίζει στους χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν μήνυμα αδυναμίας σύνδεσης.

Από το απόγευμα της Πέμπτης η πρόσβαση για την πλειοψηφία των ψηφιακών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ είναι αδύνατη στο κοινό μέσω του ιστότοπου aade.gr. Πρόσβαση υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως πχ για τα αποτελέσματα της φορολοταρίας.

Ωστόσο, όπως και σε παλιότερες φορές που το myAADE αντιμετώπισε πρόβλημα αυτό μπορεί να παρακαμφτεί, μέσω της ιστοσελίδας www.gsis.gr. Ο χρήστης δηλαδή μπορεί να κάνει είσοδο μέσα από την ιστοσελίδα του παλαιού Taxisnet (www.gsis.gr) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και αυτή λειτουργεί κανονικά, επιτρέποντας την πρόσβαση στις περισσότερες από τις βασικές υπηρεσίες (Μητρώου, οφειλών, εισοδήματος, ΦΠΑ, e-κοινοποιήσεις κλπ)!

Η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα λυθεί.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Σύσκεψη για το συντονισμό και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού σε ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Συνάντηση κορυφής στις 10 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά παρουσία και της Nexans

FIFPro: Ορισμένοι παίκτες ξεκουράζονται λιγότερο από μία μέρα την εβδομάδα