ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για υποβολές δηλώσεων(ΦΠΑ, εισοδήματος, myDATA κλπ) αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα από το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς εμφανίζει στους χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν μήνυμα αδυναμίας σύνδεσης.
Από το απόγευμα της Πέμπτης η πρόσβαση για την πλειοψηφία των ψηφιακών υπηρεσιών της ΑΑΔΕ είναι αδύνατη στο κοινό μέσω του ιστότοπου aade.gr. Πρόσβαση υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως πχ για τα αποτελέσματα της φορολοταρίας.
Ωστόσο, όπως και σε παλιότερες φορές που το myAADE αντιμετώπισε πρόβλημα αυτό μπορεί να παρακαμφτεί, μέσω της ιστοσελίδας www.gsis.gr. Ο χρήστης δηλαδή μπορεί να κάνει είσοδο μέσα από την ιστοσελίδα του παλαιού Taxisnet (www.gsis.gr) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και αυτή λειτουργεί κανονικά, επιτρέποντας την πρόσβαση στις περισσότερες από τις βασικές υπηρεσίες (Μητρώου, οφειλών, εισοδήματος, ΦΠΑ, e-κοινοποιήσεις κλπ)!
Η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα λυθεί.
Διαβάστε επίσης:
FIFPro: Ορισμένοι παίκτες ξεκουράζονται λιγότερο από μία μέρα την εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκουτέρες: Συναντήθηκε με τον προσωρινό ηγέτη της Συρίας Αλ Σάρα στο πλαίσιο της αραβικής συνόδου
- Φλωρίδης: «Η αντιπολίτευση αλλοίωσε την φράση μου γιατί ως δειλοί κρύβονται πίσω από τους συγγενείς»
- Ζελένσκι: Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε υπό την ισχυρή ηγεσία του Τραμπ – Η συνάντησή μας δεν πήγε όπως θα έπρεπε
- Χρηματιστήριο: Alpha και ΕΤΕ κράτησαν τον δείκτη πάνω από τις 1.600 μονάδες
